ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ: ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΝΤΕΛΑΣ

Ανακοίνωση της παράταξης για την υποψηφιότητά του

Η αυτοδιοικητική  Παράταξη της Δράσης Πολιτών  καθημερινά ενισχύεται με αξιόλογες υποψηφιότητες που σηματοδοτούν και ένα ευοίωνο εκλογικό αποτέλεσμα. Μια τέτοια υποψηφιότητα  είναι και αυτή  του γνωστού  Τυρναβίτη τεχνολόγου ακτινολόγου Βαγγέλη Ντέλα. Ο  κ. Ντέλας αποδέχτηκε την πρόταση του κ. Ροντούλη και θα διεκδικήσει εκ νέου την εμπιστοσύνη των συνδημοτών του.

Επί του γεγονότος,  ο κ. Ροντούλης προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

” Η εκ νέου συμπαράταξη του κ. Ντέλα με τη Δράση Πολιτών είναι για μένα μια ιδιαίτερα συγκινητική εξέλιξη.Ο Βαγγέλης είναι ένας άνθρωπος που, λόγω επαγγέλματος, διαθέτει περισσεύματα ανθρωπιάς και κατανόησης για τον συνάνθρωπό του , τον οποίο και υπηρετεί καθημερινά στο Κέντρο Υγείας Τυρνάβου.Στο πρόσωπο του Βαγγέλη οι Τυρναβίτες βλέπουν έναν αψεγάδιαστο οικογενειάρχη ,με αναμφισβήτητη εντιμότητα και ηθική ακεραιότητα , που συμμετέχει στα κοινωνικά δρώμενα της πόλης του και ταυτόχρονα εξυπηρετεί τους πάντες στον ευαίσθητο τομέα της υγείας.Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ο Βαγγέλης  φέρει την ιδιότητα του Τοπικού Συμβούλου,  πράγμα που σημαίνει πως οι συμπολίτες του ήδη έχουν εκτιμήσει την κοινωνική του προσφορά και τον τιμούν με την εμπιστοσύνη τους. Φρονώ ότι η εκφρασθείσα αυτή εμπιστοσύνη των Τυρναβιτών θα αποτυπωθεί και στην επερχόμενη εκλογική αναμέτρηση , καθώς οι δημότες αισθάνονται τον Βαγγέλη ως τον δικό τους άνθρωπο , ο οποίος τους συμπαραστέκεται σε δύσκολες στιγμές

με τον παρηγορητικό του λόγο και την επαγγελματική του επάρκεια.Ο κ. Ντέλας είναι για τους Τυρναβίτες ο δικός τους Βαγγέλης που όλοι αγαπούν και θέλουν να υποστηρίξουν, είναι το καλό παιδί της Δράσης Πολιτών που όλοι εμείς αγαπάμε και θέλουμε στο πλευρό μας “.

Δήλωση έγινε και από τον κ. Ντέλα:

” Συμπορεύομαι με τη Δράση Πολιτών, γιατί  έζησα από κοντά τον μεγάλο αγώνα που έδωσε ο Στέλιος Ροντούλης από τη θέση της αντιπολίτευσης για τα δίκαια και τα συμφέροντα των Τυρναβιτών. Ακούραστος,  δραστήριος , ενεργητικός και πάντα ορθολογιστής μόχθησε για το καλό του τόπου του επί πέντε συνεχή έτη και ανέδειξε θέματα που αφορούν τόσο στο μέλλον , όσο και στην απλή καθημερινότητα όλων των δημοτών .Ο άνθρωπος αυτός διαθέτει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για την ανάπλαση του Δήμου και βλέπει με οξυδέρκεια μπροστά .Στα δύσκολα χρόνια που ζούμε , θεωρώ ότι ο Ροντούλης είναι ο μόνος ικανός εκ των υποψηφίων δημάρχων για να διαχειριστεί επιτυχώς τα οξύτατα προβλήματα του τόπου μας και να ανοίξει νέες προοπτικές. Ένας τέτοιος άνθρωπος αξίζει να υποστηριχθεί και να δοκιμαστεί στην πράξη από την θέση του δημάρχου.Αξίζει και αυτός να έχει την δική ευκαιρία  δημιουργίας  στον τόπο του , τη στιγμή μάλιστα που απέδειξε την αξία του και τις ικανότητές του στην κεντρική πολιτική σκηνή.  Ο Τύρναβος χρειάζεται έναν ακαταπόνητο  εργάτη και ο κ. Ροντούλης είναι η ιδανική επιλογή γι αυτόν τον ρόλο  .Ας τον εμπιστευθούμε”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ