ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΚΟΥΡΑ Η ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ ΙΩΑΝΝΑ ΚΑΡΑΝΙΚΑ

Τους λόγους που την οδήγησαν να πει το «ναι» στην τιμητική όπως τη χαρακτηρίζει πρόταση, του υποψηφίου δημάρχου Τυρνάβου και επικεφαλής της Νέας Δημοτικής Κίνησης Τυρνάβου Γιάννη Κόκουρα, εξηγεί η γνωστή οφθαλμίατρος Ιωάννα Καρανίκα που δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον Αμπελώνα και θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος του συνδυασμού.

Όπως αναφέρει η κ. Καρανίκα, από τη στιγμή που αποφάσισε να ενεργοποιηθεί επαγγελματικά στον Αμπελώνα ήταν επόμενο να θέλει να ασχοληθεί με τα κοινά, θεωρώντας ότι ο χώρος της αυτοδιοίκησης είναι προνομιακός για τον καθένα που θέλει να προσφέρει ανιδιοτελώς στον τόπο που δραστηριοποιείται.

«Δέχθηκα μία τιμητική πρόταση από τον Γιάννη Κόκουρα, τον οποίο γνωρίζω αρκετό καιρό και είμαι σίγουρη ότι μπορεί να προσφέρει στον τόπο μας και είπα το ναι, θεωρώντας ότι μπορώ να συμβάλω και εγώ στην προσπάθεια που κάνει μαζί με τους υπόλοιπους συνεργάτες στο συνδυασμό, για έναν καλύτερο δήμο, που θα έχει στο επίκεντρό του το δημότη και θα απαντά αποφασιστικά στα ζητήματα που τον απασχολούν και στις σύγχρονες απαιτήσεις των καιρών.

Πιστεύω ότι όλοι εμείς στη Νέα Δημοτική Κίνηση Τυρνάβου μαζί με τον υποψήφιο δήμαρχο καταθέτουμε μία πρόταση διοίκησης του δήμου μακριά από λαϊκισμούς, σκοπιμότητες και ψεύτικες υποσχέσεις και είμαι βέβαιη ότι θα πετύχουμε πολλά για τον τόπο μας με σχέδιο, σκληρή δουλειά και ανθρώπινη διάθεση», σημειώνει χαρακτηριστικά η κ. Καρανίκα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ