ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ: ΜΕ ΣΤ. ΡΟΝΤΟΥΛΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ Ο ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΖΑΦΕΡΗΣ

Ανακοίνωση της παράταξης για την υποψηφιότητά του

Δεν ήταν δυνατόν να γίνει διαφορετικά. Όπως αναμενόταν, ο Τυρναβίτης γυμναστής , κ. Τζαφέρης Γεώργιος , συμπορεύεται με τη Δράση Πολιτών στην προσεχή αυτοδιοικητική αναμέτρηση. Για το γεγονός , ο κ. Ροντούλης , προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

” Χρόνια ειλικρινούς φιλίας και αμοιβαίας εμπιστοσύνης με συνδέουν με τον Γιώργο. Στάθηκε μαζί μου σε δύσκολες στιγμές του πολιτικού μου βίου και συνεχίζει να το κάνει και σήμερα με άδολη αφοσίωση και ανιδιοτέλεια.Ήταν μαζί μου στην Κεντρική πολιτική σκηνή και τώρα είναι και πάλι μαζί μου στον χώρο της Αυτοδιοίκησης.Είναι ένας άνθρωπος που μεγάλωσε και μεγαλώνει γενιές μικρών  ποδοσφαιριστών με ήθος και χαρακτήρα,  έχοντας μεγάλη εξειδίκευση στον χώρο των Ποδοσφαιρικών Ακαδημιών και τεράστια εμπειρία στα αθλητικά δρώμενα των ΟΤΑ . Η επιστημοσύνη και η εμπειρία του θα βοηθήσουν πολύ την Παράταξη στον σχεδιασμό του αθλητικού της προγράμματος , με ιδιαίτερη έμφαση στον τομέα του Ποδοσφαίρου. Πλην αυτών ,όμως, ο Γιώργος είναι και Ψυχάρα , είναι άνθρωπος που ενδιαφέρεται για τον συνάνθρωπό του και αμέσως τρέχει να βοηθήσει , όποτε του ζητηθεί.Με τα χαρίσματά  του  αυτά , πιστεύω ότι θα διαπρέψει στις εκλογές , καθώς οι συνδημότες θα εκτιμήσουν την προσφορά και την  ακεραιότητα του χαρακτήρα του.Για μένα ο Γιώργος είναι ένας  πραγματικός  ΦΙΛΟΣ  και η εκ νέου  συνεισφορά του στη Δράση Πολιτών μου αφήνει ένα βαθύ αποτύπωμα συγκίνησης και ευγνωμοσύνης “.

Δήλωση έγινε και από τον κ. Τζαφέρη :

” Πάντα πίστευα στην πολιτική αξία του Στέλιου Ροντούλη και στις μεγάλες ικανότητες δημιουργίας που έχει αυτός ο άνθρωπος. Πιστεύω πως είναι ο άνθρωπος που θα αναμορφώσει και θα αλλάξει ριζικά τον Τύρναβο , γιατί γνωρίζω πως αυτό ήταν το πάθος του μια ολόκληρη ζωή , ακόμα κι όταν βρισκόταν στα έδρανα της Βουλής ή είχε αναλάβει κυβερνητικές ευθύνες. Το μυαλό του   ήταν   πάντα στον Τύρναβο, σε   τέτοιο   βαθμό που πολλοί τον κατηγορούσαν για άκρατο τοπικισμό.Αυτός είναι ο Ροντούλης και αυτόν τον    άνθρωπο θα   στηρίξω με όλες  μου τις δυνάμεις,  γιατί  θέλω να μοιραστώ  και  να  συμβάλλω στο όραμα που   έχει  για  τον αναγεννημένο Τύρναβο.

Πιστεύω ότι τώρα οι Τυρναβίτες θα του δώσουν την ευκαιρία να αναδείξει τον Τύρναβο και όλοι πρέπει να στοιχηθούμε δίπλα του , για να τον συνδράμουμε στην προσπάθεια που θα κάνει. Ο Τύρναβος το αξίζει.Τα παιδιά μας το αξίζουν.Οι αγέννητοι Τυρναβίτες το αξίζουν”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ