ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΤΗΝ 5η ΥΠΕ (ΦΩΤΟ)

Δυναμική παράσταση διαμαρτυρίας με αφορμή τα οξυμένα προβλήματα και τις ελλείψεις που καταγράφονται στον ευαίσθητο χώρο της Υγείας πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Μ. Τρίτης στη Λάρισα.

Εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων, συνταξιούχοι και μέλη της ΑΔΕΔΥ έδωσαν δυναμικό παρών στην κινητοποίηση που πραγματοποιήθηκε στην έδρα της 5ης ΥΠΕ, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, περιγράφοντας με μελανά χρώματα την κατάσταση που επικρατεί.

«Απαιτούμε λύσεις για τις  δραματικές ελλείψεις σε υπηρεσίες υγείας, πρόληψης και θεραπείας στα νοσοκομεία και τα Κέντρα Υγείας του νομού, καθώς οι δημόσιες μονάδες υγείας δεν μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες μας, ενώ οι τεράστιες ελλείψεις αντικειμενικά μας οδηγούν να βάζουμε το χέρι στην τσέπη για υπηρεσίες υγείας που έχουμε ανάγκη και δικαιούμαστε, την ίδια ώρα που μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες και οι ιδιωτικοί όμιλοι υγείας της περιοχή μας κερδοσκοπούν», τόνισαν οι συγκεντρωμένοι, δηλώνοντας αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα τους.

Στο πλαίσιο της κινητοποίησης ακολούθησε συνάντηση με το διοικητή της 5ης ΥΠΕ Ν. Αντωνίου, στον οποίο και επιδόθηκε ψήφισμα διαμαρτυρίας.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ