ΜΕ ΤΟΝ ΣΤ. ΧΑΤΖΗΚΡΑΧΤΗ Η ΝΟΜΙΚΟΣ ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ – ΣΤΟΥΠΑ

Η υποψήφια δημοτική σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης δήμου Τυρνάβου μιλάει στο paidis.com

Είμαι η Μαρία Παπαδοπούλου-Στούπα,  κατ΄ επάγγελμα νομικός- τελωνειακός υπάλληλος. Συγκεκριμένα, εργάζομαι στο Τελωνείο Λάρισας.

Ο Τύρναβος είναι η τόπος που γεννήθηκα, μεγάλωσα και για τον οποίο νοιάζομαι πραγματικά, ως ενεργή δημότισσα, εργαζόμενη, σύζυγος και μητέρα δύο παιδιών.

Αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά ορμώμενη από την επιτακτική ανάγκη επίλυσης της πληθώρας των προβλημάτων που ανακύπτουν σε καθημερινή βάση και απαιτούν έγκαιρη, ορθή και συλλογική αντιμετώπιση.

Το αίσθημα ευθύνης, η ισχυρή θέληση για πρωτοπόρα κοινωνική προσφορά και η πεποίθηση πως μόνο παλεύοντας αδιάκοπα, καθαρά, ανοιχτά και θαρραλέα καταφέρνει κανείς να αλλάξει τον κόσμο και να διεκδικήσει ένα καλύτερο μέλλον για τις επόμενες γενεές,  συνέβαλλαν καθοριστικά στη λήψη της απόφασης μου να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης με υποψήφιο Δήμαρχο τον Στέλιο Χατζηκράχτη. Πρόκειται για έναν συνδυασμό που στοχεύει να  βελτιώσει την ποιότητα ζωής των κατοίκων του Δήμου μας, που  αγωνίζεται  με ήθος, αξιοπρέπεια, δημιουργικότητα, με σεβασμό στον συμπολίτη και διεκδικεί δίκαιες και ουσιαστικές λύσεις για όλους.

Ως δημότης αυτής της πόλης εκτιμώ ότι “μαζί” μπορούμε να χαράξουμε νέους δρόμους, να εφαρμόσουμε αποτελεσματικές λύσεις, πέρα από συμβιβασμούς, με  βασικό γνώμονα το γενικό συμφέρον του τόπου  μας και των συμπολιτών μας…

Αν αντιστεκόμαστε…, παρέχοντας το προβάδισμα στο “εμείς” έναντι του “εγώ” και  διεκδικούμε  “μαζί”, πιστεύω  ότι  θα πετύχουμε καλύτερα  αποτελέσματα σε όλα τα επίπεδα προς όφελος όλων μας…

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ