ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗ ΔΟΜΗ ΑΜΠΕΛΩΝΑ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΑ

Οι περιθαλπτόμενοι επισκέφθηκαν το γηροκομείο Λάρισας

Την Παρασκευή στις 19 Μαρτίου 2019 στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Π. Θεσσαλίας του Παραρτήματος Α.μεΑ. Λάρισας “Ο ΑΡΙΣΤΕΥΣ” στη δομή Αμπελώνα, πραγματοποιήθηκε μουσική εκδήλωση με το αξιόλογο σχήμα “Eρωσυτέχνες”. Οι μουσικοί Γκάτας Γιώργος και Παναγιώτης Χρηστίδης παρέσυραν τους περιθαλπόμενους και τους εργαζόμενους σε ζωηρούς χορούς,

δημιουργώντας ένα κλίμα χαράς και ενθουσιασμού. Τα άτομα που διαμένουν στη Δομή χόρεψαν, τραγούδησαν και γεύτηκαν νόστιμα εδέσματα. H Δομή ευχαριστεί ολόψυχα τους μουσικούς που δέχτηκαν την πρόσκληση, αναμένοντας με χαρά επόμενες συναντήσεις.

Μία υπέροχη μουσική βραδιά

Μία υπέροχη μουσική βραδιά απόλαυσαν την Τετάρτη 17 Απριλίου 2019, οι περιθαλπόμενοι του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Π. Θεσσαλίας του Παραρτήματος Α.μεΑ. Λάρισας “Ο ΑΡΙΣΤΕΥΣ” (Δομή Αμπελώνα) στο Δημοτικό Γηροκομείο Λάρισας.

Η θερμή τους υποδοχή και η φιλόξενη διάθεσή τους προσέφερε απλόχερα μεγάλη χαρά τόσο στους ηλικιωμένους όσο και στους περιθαλπόμενους της Δομής μας. Η συγκεκριμένη δράση πραγματοποιήθηκε ύστερα από πρόσκληση των υπευθύνων του Γηροκομείου Λάρισας.

Οι περιθαλπόμενοι και των δύο Δομών είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν, να τραγουδήσουν, να χορέψουν, να διασκεδάσουν και να αισθανθούν ιδιαίτερη ικανοποίηση και χαρά. Τους ευχαριστούμε ολόψυχα για όλες τις ετοιμασίες, τις νόστιμες λιχουδιές και τα δροσερά αναψυκτικά αλλά και για το γιορτινό κλίμα που δημιούργησε το αξιόλογο μουσικό συγκρότημα “Τρίζυγο”.

Η διάχυτη σε όλο το χώρο συγκίνηση, μας δέσμευσε όλους σε περαιτέρω παρόμοιες δράσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ