ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ “ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ” Ο ΛΑΜΠΡΟΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ

Στο ευρωψηφοδέλτιο της “Πλεύσης Ελευθερίας” θα είναι υποψήφιος ο γνωστός Λαρισαίος καρδιολόγος και συνδικαλιστής, Λάμπρος Καραγιώργος.

Όπως σημειώνει ο ίδιος σε δήλωσή του, “η συναίσθηση της ατομικής μας ευθύνης, όπως αυτή διατυπώθηκε από το Νίκο Καζαντζάκη, “Ν’ αγαπάς την ευθύνη. Να λες: εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης. Αν δεν σωθεί εγώ φταίω.”, απέναντι σ’ ένα σύστημα διακυβέρνησης, υπό ξένη επιτροπεία, φερέφωνο της απανταχού κερδοσκοπίας, που ανταλλάσσει τις ζωές μας για λίγη εξουσία, καθορίζει το ιστορικό μας χρέος, απέναντι στην πατρίδα και το λαό.

Για να μην επιτρέψουμε να μετατραπεί η χώρα μας σε μια ξεφτιλισμένη αποικία σε ευρωπαϊκό έδαφος, αλλά να διεκδικήσουμε ανεξαρτησία, λαϊκή κυριαρχία ελευθερία και δημοκρατία.

Για να καταρρίψουμε το επιτηδευμένο και προδοτικό ιδεολόγημα της δήθεν αδύναμης και φτωχής «ψωροκώσταινας», που είναι αναγκασμένη να αναζητά προστασία από τους βιαστές και εκμεταλλευτές της, αναδεικνύοντας τον πλούτο, τις ιδιαίτερες δυνατότητες ανάπτυξης και τις εξαιρετικές ικανότητες του ανθρώπινου δυναμικού της πατρίδας μας και να διεκδικήσουμε ανυποχώρητα τα κλεμμένα.

Για να ανατρέψουμε το επίπλαστο θεώρημα των κερδοσκόπων και των πολιτικών εκφραστών τους, ότι «δεν υπάρχει εναλλακτική», που λειτουργεί φοβικά για τους πολίτες και τροφοδοτεί τον ατομισμό και τη λογική της ανάθεσης και να χαράξουμε μια νέα πορεία, με οργανωμένες, χειραφετημένες, παραγωγικές και αυτεξούσιες κοινωνίες, για το παρόν και το μέλλον.

Για να επιστρέφουν οι ξενιτεμένοι μας, για ν’ ανθίσουν τα χαμόγελα στις γειτονιές μας, για τον ήλιο της δικαιοσύνης, για το φως και τη ζωή.

Δεν κοιτάμε ούτε αριστερά, ούτε δεξιά, κοιτάμε μπροστά”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ