ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ : ΜΕ ΤΟΝ ΣΤ. ΡΟΝΤΟΥΛΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ Ο ΑΜΠΕΛΩΝΙΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΤΑΣΙΟΣ

Η ανακοίνωση της παράταξης για την υποψηφιότητά του
Η ομάδα του Στέλιου Ροντούλη στον Αμπελώνα  ενισχύεται διαρκώς με ηχηρά ονόματα που φέρνουν αέρα νίκης. Έτσι, προσφάτως εντάχθηκε στη Δράση Πολιτών  και ο γνωστός Αμπελωνίτης Δημήτρης Καρατάσιος, αποδεχόμενος την πρόταση που του έγινε από το κ. Στέλιο Ροντούλη.

Για την εξέλιξη αυτή ο κ. Ροντούλης δήλωσε: ” Ένας ανοιχτόκαρδος άνθρωπος , ένας άνθρωπος της παρέας, αποφάσισε να συμπορευτεί μαζί μας στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου. Ο Δημήτρης δεν έχει καμία προσωπική ιδιοτέλεια και το μόνο που επιδιώκει είναι το καλό του τόπου του. Ταιριάζει απόλυτα με τη Δράση Πολιτών, καθώς και ο ίδιος  δεν έχει καμία εξάρτηση,  αλλά σκέπτεται και αποφασίζει ελεύθερα με βασικό γνώμονα το συμφέρον της πόλεώς του και τη συνείδησή του. Τον τιμούμε και τον υποδεχόμαστε με χαρά στην μεγάλη αυτοδιοικητική μας οικογένεια”.
Δήλωση έγινε και από τον κ. Καρατάσιο: ” Κατέρχομαι στο πλευρό του κ. Στέλιου Ροντούλη στις εκλογές του Μαΐου,  γιατί τον θεωρώ άνθρωπο ντόμπρο,  ειλικρινή και αποφασισμένο να εργαστεί για τον Αμπελώνα. Μόνο ο άνθρωπος αυτός μπορεί να ανατρέψει κατεστημένα και να φέρει την μεγάλη αλλαγή στον Δήμο μας.Ας τον βοηθήσουμε όλοι, για να κάνει το σχέδιό του πράξη. Τα χρόνια, εξάλλου,  είναι  δύσκολα   και   όλοι   μας χρειαζόμαστε  μαχητές και εργάτες  σαν τον  Ροντούλη”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ