ΘΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ

ΓΡΑΦΕΙ Ο Δημήτριος Μαστακούρης, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τη Λαϊκή Συσπείρωση του Δήμου Τυρνάβου

Πέρασαν κάποια χρόνια, αρκετά χρόνια και όλοι λέγαμε πως κάποια πράγματα θα άλλαζαν. Λέγαμε; Μας λέγανε; Να αλλάξει η ελληνική κοινωνία. Με πολιτική; Την στήριξη των μη προνομιούχων.

Με οδύνη είδαμε την ιστορία αυτή να μετατρέπεται σε μύθο. Οι ιδέες να γίνονται σκιές και φαντάσματα. Ο λαός να εισπράττει την πολιτική, την κοινωνική και την οικονομική εξαθλίωση. Με πολιτικούς που λειτουργούν στη λογική του συμβιβασμού και της συνδιαλλαγής με το σύστημα. Με πολιτικούς τυχοδιώκτες, που υποθηκεύουν στο βωμό της ματαιοδοξίας τους το μέλλον αυτού του τόπου.

Σε μια εποχή της ΟΝΕ και της παγκοσμιοποίησης της ντροπής και της ανεργίας, εμείς θα αντισταθούμε και θα αντιστεκόμαστε πάντα! Υπερασπίζοντας τα συμφέροντά μας, τα δίκαια αιτήματά μας, διεκδικώντας πάντα το δίκιο μας.

Η αναλγησία της πολιτικής και οι πολιτικάντες εκπρόσωποι της μας εμπαίζουν και σήμερα ξεδιάντροπα. Εμείς τους γνωρίζουμε και τους ξέρουμε καλά. Για αυτό τους λέμε πως μετά τις εκλογές θα μας βρουν μπροστά πιο αγωνιστικούς, να κάνουμε αγώνα είτε είμαστε οι νικητές αυτών των δημοτικών εκλογών, είτε δεν είμαστε. Θα διεκδικούμε πάντα τα δίκαια αιτήματά μας.

Θα παλέψουμε μαζί για να αποτρέψουμε τα χειρότερα ψηφίζοντας Λαϊκή Συσπείρωση στο Δήμο Τυρνάβου με υποψήφιο Δήμαρχο το Στέλιο Χατζηκράχτη.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ