ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ

Ημέρα μνήμης όπως κάθε χρόνο, έτσι και χθες, Μεγάλη Πέμπτη στον Δημοτικό  Γήπεδο Γόννων όπου διεξήχθη το 7ο Ποδοσφαιρικό Τουρνουά στη μνήμη του αδικοχαμένου Αντιδημάρχου του Δήμου Τεμπών και στέλεχος τόσο στο αγωνιστικό όσο αργότερα και στο διοικητικό κομμάτι, Κωνσταντίνου Αντάμαλη.

Ημέρα μνήμης για τον Δήμο Τεμπών, έχοντας επιλεγεί τα τελευταία επτά χρόνια (έτσι και φέτος) ως ελάχιστος φόρος τιμής προς τον αδικοχαμένο κάτοικο Παραποτάμου και μέλος του Δ.Σ. του Δήμου Τεμπών, Κωνσταντίνο Αντάμαλη.

Στο 7ο τουρνουά «Κωνσταντίνος Αντάμαλης» συμμετείχαν οι Κεραυνός Παραποτάμου, Θύελλα Ελάτειας, Όλυμπος Γόννων και Αετός Μακρυχωρίου.

Στο πρώτο παιχνίδι του τουρνουά είχαμε Ελάτεια-Γόννοι 0-3 και στο δεύτερο Μακρυχώρι -Παραπόταμος 2-0. Στον τελικό έπαιξαν οι δύο νικητές Μακρυχώρι – Γόννοι που ήλθαν ισόπαλοι 1-1 με το παιχνίδι να πηγαίνει στα πέναλτι με τελικό αποτέλεσμα (3-5) και νικητή την ομάδα του Όλυμπου Γόννων .

Στο 7ο Τουρνουά παραβρέθηκε και απηύθυνε  χαιρετισμό ο Δήμαρχος Τεμπών κ.Κώστας Κολλάτος ο αδερφός του Κώστα (Γιάννης Αντάμαλης ) οι αντιδήμαρχοι Χρήστος Τσούγιας, Κώστας Τσεργάς και Αστέριος Σαίτης  ,οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης Τσέτσιλας , Γεωργία Τσιόπα ,Ευθύμιος Μπουζέκης , Γεώργιος Κυρίτσης ,Θανάσης Καραναστάσης , ο αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ Λάμπρος Ζάρρας, η πρόεδρος τοπικής κοινότητας Παραποτάμου Μαρία Αβραμούλη ,πρόεδροι συλλόγων και φορέων της περιοχής υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι του Δ.Τεμπών .

Διαιτητές του αγώνα ήταν οι Κοντογιάννης Βασίλης, Μπλιώνας Χαράλαμπος και Γκάγκας Πέτρος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ