ΤΕΛΙΚΑ Ο ΑΡΡΑΒΩΝΑΣ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΕ ΓΑΜΟ…

Με την επισήμανση “οι άσπονδοι εχθρού δεν έχουν κανένα πρόβλημα να συνεργαστούν στην περιφέρεια Θεσσαλίας, η Λαϊκή Συσπείρωση σχολιάζει την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Ν. Τσιλιμίγκα και των πρώτων υποψηφίων του συνδυασμού. Στην ανακοίνωση της παράταξης αναφέρονται τα εξής:

“Τελικά ο «αρραβώνας» μεταξύ του ΚΙΝΑΛ (ΠΑΣΟΚ) και του ΣΥΡΙΖΑ, κατέληξε σε «γάμο», αφού συμφώνησαν να κατέβουν σε κοινό ψηφοδέλτιο στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, με επικεφαλής τον προερχόμενο από το ΠΑΣΟΚ, Νίκο Τσιλιμίγκα.

Η καθυστέρηση στην ανακοίνωση του «γάμου», δεν οφείλονταν σε ασυμφωνία χαρακτήρων, μιας και η πολιτική τους δεν διαφέρει ουσιαστικά, αλλά στις επίπονες διαπραγματεύσεις για την προίκα (τις θέσεις που θα έχει το κάθε κόμμα στο ψηφοδέλτιο).

Κατά τα άλλα με κάθε ευκαιρία το ΚΙΝΑΛ (ΠΑΣΟΚ) και τα στελέχη του, «ξιφουλκούν» κατά του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας πως πρέπει να ηττηθεί παντού γιατί εκφράζει την συντήρηση. Ενώ από την άλλη ο ΣΥΡΙΖΑ διατείνεται ότι το ΚΙΝΑΛ (ΠΑΣΟΚ) ανήκει στο αμαρτωλό πολιτικό παρελθόν που ευθύνεται για την κατάντια του λαού και επίσης πρέπει να ηττηθεί!

Τελικά όμως δεν έχουν κανένα πρόβλημα, αυτοί οι άσπονδοι «εχθροί» να συνεργάζονται στην Περιφέρεια Θεσσαλίας και στους περισσότερους δήμους της Θεσσαλίας. Και πώς να έχουν, αφού η αντιπαράθεσή τους αφορά στο ποιος θα έχει το πάνω χέρι στην εφαρμογή της αντιλαϊκής πολιτικής και όχι πώς θα μπεί τέλος σ’ αυτήν, μιας και το μεγάλο κεφάλαιο και οι δυο υπηρετούν. Θυμίζουμε ότι το ΠΑΣΟΚ έφερε το πρώτο μνημόνιο και ο ΣΥΡΙΖΑ το τρίτο, που το ψήφισε μαζί με το ΠΑΣΟΚ, την Ν.Δ και το Ποτάμι.

Γι’ αυτό οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι συνταξιούχοι, οι μικρομεσαίοι αγρότες και επαγγελματίες, η νεολαία και οι γυναίκες των λαϊκών οικογενειών της Θεσσαλίας, που οι πολιτικές αυτών των κομμάτων τους τσάκισε τις ζωές τους, πρέπει στις περιφερειακές, δημοτικές, κοινοτικές εκλογές, αλλά και στις ευρωεκλογές, να τους γυρίσουν την πλάτη, όπως και στην Ν.Δ και στην ναζιστική εγκληματική Χρυσή Αυγή.

Είναι η ώρα να προχωρήσουμε μπροστά. Τώρα με ψήφο στα ψηφοδέλτια του της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Περιφέρεια Θεσσαλίας και σε όλους τους Δήμους και του ΚΚΕ στις ευρωεκλογές, για να δυναμώσει ο αγώνας για την υπεράσπιση των εργατικών-λαικών συμφερόντων, απέναντι στο εκμεταλλευτικό σύστημα, σε κάθε αντιλαϊκή πολιτική, στο αντιλαϊκό θεσμικό πλαίσιο της περιφερειακής και τοπικής διοίκησης, στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς, για να ανοίξει ο δρόμος για μια οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη υπέρ του λαού”.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com