ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ: ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΕΛΙΟ ΡΟΝΤΟΥΛΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ Η ΑΜΠΕΛΩΝΙΤΙΣΣΑ ΑΜΑΛΙΑ ΜΟΥΖΑ

Στη γυναικεία ομάδα της Δράσης Πολιτών συμπεριλήφθηκε και η γνωστή Αμπελωνίτισσα  κ. Μούζα Αμαλία , αποδεχόμενη την πρόταση που της έγινε από τον κ. Στέλιο Ροντούλη. Ο επικεφαλής της Παράταξης προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

“Μια εξαιρετική κυρία, που μεγάλωσε τα παιδιά της με κόπους και δυσκολίες, μας έκανε την τιμή να προσχωρήσει στην Παράταξη , για να δώσει μαζί μας την μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου .

Η συμμετοχή της δείχνει , για ακόμα μια φορά,  το πόσο εμπιστεύονται τη Δράση Πολιτών οι γυναίκες του μόχθου και της εργασίας , γεγονός που μας γεμίζει ευθύνες και μας υποχρεώνει να ανταποκριθούμε στις υψηλές τους προσδοκίες.

Υποδεχόμαστε την κ. Μούζα με αισθήματα ευγνωμοσύνης , καθώς διαβλέπουμε στην συμπόρευσή  της αγνές προθέσεις ανιδιοτελούς προσφοράς στην τοπική κοινωνία των Αμπελωνιτών “.

Δήλωση έγινε και από την κ. Μούζα:

” Αποδέχτηκα την πρόταση του κ. Ροντούλη , γιατί εκτίμησα το πάθος της δημιουργίας που δείχνει για τον Αμπελώνα. Χρόνια τώρα , ο κ. Ροντούλης μάχεται για την βελτίωση  της ποιότητας ζωής των κατοίκων του Αμπελώνα , γεγονός που νομίζω πως πρέπει να εκτιμηθεί και να υποστηριχθεί από όλους μας , χωρίς την παραμικρή υστεροβουλία.

Η σκέψη αυτή αποτελεί την ουσία της δικής μου συμπόρευσης με τη Δράση Πολιτών,  μια αυτοδιοικητική δηλαδή Κίνηση που στέκεται πέρα από χρώματα και κόμματα , κοιτάζοντας μόνο το συμφέρον και το δίκαιο των κατοίκων του Δήμου.Καλώ , λοιπόν , τους συμπολίτες να στηρίξουν με την καρδιά τους  τον κ. Ροντούλη και τη  Δράση Πολιτών,  γιατί χρειαζόμαστε τις καθαρές αυτοδιοικητικές φωνές που θα κάνουν την καθημερινότητα όλων μας λειτουργικότερη και ομορφότερη”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ