ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΤΟΥ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ Η ΜΑΡΙΑ ΓΑΛΛΙΟΥ

Τη Μ. Εβδομάδα βρέθηκε στην Ελασσόνα

Στον Τύρναβο και συγκεκριμένα στον Αγιο Γεώργιο βρέθηκε χθες, ανήμερα της εορτής του τροπαιοφόρου Αγίου, η υποψήφια βουλευτής με το Κίνημα Αλλαγής Μαρία Γαλλιού. Η εικόνα του αγίου στο φερώνυμο ναό χρονολογείται από το 1100, με την παράδοση να επιτάσσει την περιφορά της στους πέριξ της εκκλησίας δρόμους στην οποία συμμετείχε και η κ. Γαλλιού.

Η υποψήφια με το Κίνημα Αλλαγής μετά τις εορταστικές εκδηλώσεις  περπάτησε στο κέντρο του Τυρνάβου και αντάλλαξε ευχές με τον κόσμο που είχε κατακλύσει τα καφέ απολαμβάνοντας τον ανοιξιάτικο ήλιο.

ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ

Εν τω μεταξύ στο κέντρο και στην αγορά της Ελασσόνας περιηγήθηκε τη Μ. Εβδομάδα η κ. Γαλλιού. Η γνωστή δικηγόρος μίλησε με τους ανθρώπους της αγοράς, αντάλλαξε ευχές για Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση, αλλά και… ανάταση με τους ανθρώπους που συνάντησε στη βόλτα της, ενώ σε μερικές περιπτώσεις της ζητήθηκαν νομικές συμβουλές, που φυσικά της παρείχε ασμένως.

Η Μαρία Γαλλιού, παιδί κτηνοτροφικής οικογένειας, ξέρει τις ανάγκες της περιοχής της Ελασσόνας, περιοχή που στηρίζεται εν πολλοίς στον πρωτογενή τομέα, γι’ αυτό μόνο τυχαία δεν ήταν και η επίσκεψή της στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Ενωση Ελασσόνας, όπου τόνισε ότι ο θεσμός των συνεταιρισμών είναι η απάντηση σε πολλά προβλήματα, ενώ δίνοντας την προσωπική κάρτα της είπε στους ανθρώπους του συνεταιρισμού να την καλούν όποτε χρειάζονται τη βοήθειά της.

Κι όπως έλεγαν άνθρωποι που ήταν παρόντες «η Μαρία μας έδειξε ότι είναι μία από μας. Ξέρει τα προβλήματά μας, κι έχει τις γνώσεις για να τα λύσει. Στο χέρι μας είναι να μας αντιπροσωπεύει στη Βουλή…»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ