ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ: ΜΕ ΣΤΕΛΙΟ ΡΟΝΤΟΥΛΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ Η Κ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙ

Ανακοίνωση της παράταξης για την προσχώρησή της

“Καλπάζει” η  Δράση Πολιτών στο  Αργυροπούλι. Προσφάτως στον εκλογικό Συνδυασμό της Παράταξης εντάχθηκε και η πτυχιούχος Πληροφορικής , κ. Ευαγγελία Αναστασίου , αποδεχόμενη την πρόταση του επικεφαλής κ. Στέλιου Ροντούλη.

Για το γεγονός υπήρξε δήλωση του επικεφαλής της Δράσης Πολιτών: “Μια νέα πτυχιούχος  μητέρα δύο παιδιών,  η Ευαγγελία Αναστασίου, συμμερίστηκε τις απόψεις μας  για την Αυτοδιοίκηση  και αποφάσισε να συμπορευτεί μαζί μας στην επικείμενη εκλογική αναμέτρηση του Μαΐου. Το γεγονός με χαροποιεί τα μέγιστα , διότι η Ευαγγελία είναι μια εξαιρετική γυναικεία παρουσία , που με το ήθος, τη συμπεριφορά της και τον ευχάριστο χαρακτήρα της έχει κερδίσει ήδη την εκτίμηση και τον σεβασμό των συμπατριωτών της.Ως γέννημα θρέμμα του Αργυροπουλίου και καταγόμενη από μια ευυπόληπτη οικογένεια , έχει όνειρα για την ανάπτυξη του χωριού της , που θέλει να κάνει πράξη μέσω της Δράσης Πολιτών.Δεν θα την απογοητεύσουμε, συμμεριζόμενοι το ίδιο με εκείνη πάθος αναγέννησης του Αργυροπουλίου. Η στήριξη των κατοίκων του χωριού στην υποψηφιότητα της Ευαγγελίας είναι ψήφος εμπιστοσύνης στην ανάπλαση του Αργυροπουλίου “.

Σύντομη δήλωση έγινε και από την κ. Αναστασίου: ” Οι ανακοινώσεις του κ. Ροντούλη για αυτά που σχεδιάζει να υλοποιήσει στο Αργυροπούλι αποτέλεσαν για μένα το μεγάλο δέλεαρ συμμετοχή μου στις εκλογές. Έδωσα τον λόγο της συμμετοχής μου μόνο όταν πείστηκα για τη δυνατότητα πραγμάτωσης των σχετικών με το Αργυροπούλι εξαγγελιών του , γιατί αυτό που πρυτανεύει στο μυαλό μου είναι να βγεί το Χωριό μου από τη σημερινή αδράνεια και στασιμότητα.Πιστεύω ότι ο κ. Ροντούλης , με τον δυναμισμό που τον διακρίνει , θα γίνει ο αναμορφωτής του Αργυροπουλίου  , αλλά και των άλλων χωριών του Δήμου Τυρνάβου”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ