ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ: ΧΕΡΙ- ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤ. ΡΟΝΤΟΥΛΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ Η ΜΑΡΙΑ ΚΟΝΤΟΥΛΗ

Η ανακοίνωση της παράταξης για την προσχώρησή της

Η υποστήριξη των γυναικών προς τη Δράση Πολιτών είναι πράγματι συγκινητική , χωρίς να αποτελεί σχήμα λόγου. Έτσι, προσφάτως εντάχθηκε στην Παράταξη και η κ. Μαρία Κοντούλη, αποδεχόμενη την πρόσκληση του κ.  Ροντούλη.

Με αφορμή το γεγονός , ο επικεφαλής της Δράσης Πολιτών προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση: ” Η παρουσία της κ. Κοντούλη είναι για μένα πολύ συγκινητική.Μια μάνα με τρία παιδιά αποδέχτηκε την πρότασή μου και αποφάσισε τη συμμετοχή της στην εκλογική διαδικασία , για να βοηθήσει και αυτή , όσο μπορεί , στη δημιουργία ενός Δήμου που θα κάνει τη ζωή όλων των οικογενειών και όλων των παιδιών καλύτερη και ποιοτικότερη.

Η Μαρία είναι μια μαχητική γυναικεία παρουσία που θα προσφέρει πολλά στην Παράταξη.Ευελπιστώ ότι θα τιμηθεί από τους συμπολίτες της , γιατί έχει καλή καρδιά και είναι ένας προσηνής και ανοικτός άνθρωπος σε όλο τον κόσμο.Έχει ψυχή μάλαμα και αυτό θα έχει το αντίκρυσμά  του στην κάλπη “.

Από την πλευρά της,  η κ. Κοντούλη δήλωσε: “Κατεβαίνω στις εκλογές με τον κ. Ροντούλη, γιατί εκτιμώ τον αγώνα που ο άνθρωπος αυτός έκανε και κάνει για τους Τριτέκνους και τους Πολυτέκνους τόσα χρόνια. Χάρη στις δικές του παρεμβάσεις οι πολυμελείς οικογένειες κέρδισαν πολλά πράγματα από την Πολιτεία και είναι κρίμα που η φωνή του δεν ακούγεται σήμερα  στη Βουλή. Πιστεύω όμως ότι ο κ. Ροντούλης θα βοηθήσει τις πολυμελείς οικογένειες και από το μετερίζι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, γι αυτό ολόθερμα θα αγωνιστώ δίπλα του για την νίκη της Δράσης Πολιτών. Η Νίκη της Δράσης Πολιτών θα είναι μια μεγάλη νίκη για την Τυρναβίτικη Οικογένεια “.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ