ΕΝΟΧΛΗΣΗ ΤΟΥ Κ. ΚΟΛΛΑΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΝΟΥΣ

Μεγάλη ήταν η ενόχληση τόσο του δημάρχου Τεμπών Κ. Κολλάτου όσο και στελεχών της δημοτικής αρχής οι οποίοι βρέθηκαν χθες στο πανηγύρι του Αγίου Γεωργίου στους Γόννους, για τη συμπεριφορά του εκπροσώπου του μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμου, ο οποίος μετά το πέρας της λειτουργίας, στην προσφώνησή του αγνόησε επιδεικτικά τους εκπροσώπους της δημοτικής αρχής

που παρακολούθησαν τη λειτουργία και ευχαρίστησε μόνο το βουλευτή της ΝΔ Χρ. Κέλλα, τον επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο δήμο και δημοτικό σύμβουλο της αντιπολίτευσης για την παρουσία τους.

Η επιλεκτική αυτή συμπεριφορά του αρχιμανδρίτη ενόχλησε τόσο κατοίκους των Γόννων που παρακολουθούσαν τη λειτουργία και οι οποίοι ζήτησαν επιτακτικά να αναφερθούν και τα στελέχη της δημοτικής αρχής, όσο και τους ίδιους τους εκπροσώπους της δημοτικής αρχής.

Η όλη συμπεριφορά όπως ήταν αναμενόμενο ενόχλησε και το δήμαρχο κ. Κ. Κολλάτο, ο οποίος μετέφερε τα παράπονα στο Μητροπολίτη, τον οποίο εκπροσωπούσε ο αρχιμανδρίτης, ενώ στην ομιλία του δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός λέγοντας:

“Διανύουμε μια προεκλογική περίοδο και πρέπει όλοι να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων, πρέπει όλοι να διατηρήσουμε ένα πολιτικό πολιτισμό και για όλα αυτά οι πρώτοι διδάξαντες σε αυτό πρέπει να είναι οι εκπρόσωποι της εκκλησίας ,θα πρέπει να είναι ποιο προσεκτικοί και να τιμούν τους τοπικούς άρχοντες όλους και όπως πρέπει”.

Με δεδομένη τη συμπεριφορά του αρχιμανδρίτη που σημειωτέον ιερουργούσε στην περιοχή και δεν δικαιολογείται να μη γνωρίζει τα πρόσωπα των δημοτικών και τοπικών αρχόντων, από το δήμο Τεμπών περιμένουν αντιδράσεις και από τη μητρόπολη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ