Ο ΑΣΤ. ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Το μήνυμα του υποψηφίου δημάρχου Τυρνάβου και επικεφαλής της Δράσης Πολιτών

Η ημέρα της Εργατικής Πρωτομαγιάς στη συνείδηση των πολιτών συνυφαίνεται με τους αγώνες των εργαζόμενων για τη διασφάλιση των εργασιακών τους δικαιωμάτων και για τη βελτίωση των συνθηκών απασχόλησης.

Στη σημερινή Ελλάδα της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης , οι αγώνες αυτοί αποκτούν αυταπόδεικτη βαρύτητα και επικαιρότητα,  καθώς ο λαός μας βιώνει την διόγκωση της ανεργίας , την φυγή των νέων ανθρώπων στο εξωτερικό , την απλήρωτη ή ανασφάλιστη εργασία ,
τις αναξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας , την υψηλή φορολόγηση και το επίσης υψηλό κόστος ζωής , μολονότι οι μισθοί και τα ημερομίσθια υφίστανται περικοπές ή μειώσεις.
Η Ελληνική Κυβέρνηση πρέπει να παρέμβει αποφασιστικά στην κατεύθυνση εξομάλυνσης αυτών των προβλημάτων , εάν θέλει να κλείσει την ψαλίδα των κοινωνικών ανισοτήτων , να κατοχυρώσει συνθήκες κοινωνικής συνοχής  και να καταπολεμήσει φαινόμενα παραβατικότητας και κοινωνικού αποκλεισμού.
Εμείς από την πλευρά μας , ως Δράση Πολιτών,  εάν με τη βούληση των δημοτών  αναλάβουμε την ευθύνη διοίκησης του Δήμου Τυρνάβου, είμαστε αποφασισμένοι να σταθούμε στο πλευρό των εργαζομένων για την κατοχύρωση των δικαιωμάτων τους, να διεκδικήσουμε τις αναγκαίες προσλήψεις μονίμου προσωπικού για τη στελέχωση των δημοτικών υπηρεσιών , να στηρίξουμε την τοπική υγιή επιχειρηματικότητα και να προωθήσουμε με ευφυείς πρωτοβουλίες μια διάθεση επενδύσεων σε τοπικό επίπεδο.
Επενδύουμε στον ανθρώπινο παράγοντα και επιδιώκουμε τη συνεργασία όλων των πλευρών ,  Δήμου- εργοδοτών – εργαζομένων, για να πάει ο τόπος μας μπροστά,  για να επανέλθει το χαμόγελο της αισιοδοξίας στις οικογένειες του Τυρνάβου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ