Η  ΒΑΣΩ ΚΟΥΚΟΥΤΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΜΟΥΣΙΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΙΛΕΛΕΡ

Μία ακόμη αξιόλογη υποψήφια έρχεται και ενισχύει με την παρουσία της τον συνδυασμό «Ενωμένο Κιλελέρ» του Θανάση Μούσιου. Πρόκειται για την  Βάσω Κουκούτση, από τον Πλατύκαμπο, η οποία συναντήθηκε με τον υποψήφιο δήμαρχο Κιλελέρ και αποδέχθηκε την πρότασή του να είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Η κ. Κουκούτση, που είναι τεχνολόγος γεωπόνος με μεγάλη εμπειρία στις αγροτικές υπηρεσίες και τις δηλώσεις ΟΣΔΕ, μετά τη συνάντησή της με τον κ. Μούσιο τόνισε: « Με τιμά η πρόταση του κ. Μούσιου να είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό «Ενωμένο Κιλελέρ». Με εμπνέει το όραμά του για έναν Δήμο εξωστρεφή και ισχυρό, πραγματικά αλληλέγγυο στους αγρότες και σε όλους τους δημότες μας. Θα εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις, ώστε ο Δήμος Κιλελέρ να προχωρήσει μπροστά με πίστη και αισιοδοξία σε ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας.»

Αναφερόμενος στην υποψηφιότητα της κ. Κουκούτση ο Θανάσης Μούσιος σημείωσε: «Πρόκειται για μία γυναίκα ιδιαίτερα δραστήρια, που γνωρίζει από πρώτο χέρι τις προκλήσεις και τα προβλήματα των αγροτών και των κτηνοτρόφων μας και έχει τη διάθεση και τον ενθουσιασμό να προσφέρει στον τόπο μας. Μαζί με τη Βάσω Κουκούτση και όλες τις δημιουργικές δυνάμεις του τόπου μας, θα εργαστούμε για να αποκτήσουν ξανά ζωή και προοπτική στα χωριά μας. Της εύχομαι κάθε επιτυχία στον κοινό μας αγώνα. »

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ