Ο ΒΗΣΣΑΡΙΩΝ ΚΑΡΑΛΑΣΚΟΣ ΝΕΟΣ ΠΡΩΤΟΣΥΓΚΕΛΟΣ ΣΤΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΕΛΑΣΣΩΝΟΣ

Ο αρχιμανδρίτης Βησσαρίων Καραλάσκος τοποθετήθηκε με απόφαση του μητροπολίτη Ελασσόνας κ. Χαρίτωνα νέος πρωτοσύγκελος στη μητρόπολη. Με αφορμή την τοποθέτησή του ο δήμαρχος Ελασσόνας Ν. Ευαγγέλου έκανε την παρακάτω δήλωση:

“Με ιδιαίτερη χαρά πληροφορήθηκα την προαγωγή του π. Βησσαρίωνα Καραλάσκου στη θέση του Πρωτοσύγκελου της Ιεράς Μητρόπολής μας. Χαρά, γιατί θεωρώ πλέον τον π. Βησσαρίωνα, μετά από τόσα χρόνια προσφοράς και διακονίας στον τόπο μας, Ελασσονίτη! Χαρά, γιατί ένας νέος, δυναμικός και μορφωμένος άνθρωπος αναλαμβάνει καθήκοντα κοντά στο σεμνό Μητροπολίτη μας κ.κ. Χαρίτωνα.  Χαρά, γιατί τόσο στα χωριά που εργάστηκε, όσο και στην πόλη της Ελασσόνας σε ό,τι του ανέθεσε ο Μητροπολίτης μας δόθηκε με μεγάλη όρεξη και μεράκι κερδίζοντας τον σεβασμό όλων μας!

Ως Δήμαρχος της πόλης θέλω μεν να ευχαριστήσω τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη μας κ.κ. Χαρίτωνα που εμπιστεύθηκε αυτήν την επιτελική θέση σ’ έναν άξιο άνθρωπο, άνθρωπο της συνεργασίας και του σεβασμού προς όλους ανεξαιρέτως, έναν δικό μας άνθρωπο!  Να συγχαρώ δε τον νέο Πρωτοσύγκελλο μας και να του ευχηθώ δύναμη και κουράγιο στο πολυεύθυνο έργο του,  βεβαιώνοντας τον ότι ως Δήμαρχος και άνθρωπος θα σταθώ κοντά του με όλες τις δυνάμεις μου σε ό,τι καλό για τον τόπο μας, την Ελασσόνα”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ