ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ: ΜΕ ΣΤΕΛΙΟ ΡΟΝΤΟΥΛΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Η ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ ΔΟΥΚΑ ΚΑΙ Η ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΠΑΧΙΔΗ

Ανακοίνωση της παράταξης για τις υποψηφιότητες των δύο κυριών

Μια εξαιρετική κοπέλα, η Κλεοπάτρα Δούκα συμπορεύεται με τη Δράση Πολιτών στις εκλογές του Μαΐου. Ο κ. Ροντούλης είπε για το γεγονός: “Μας τιμά η συμμετοχή της Κλεοπάτρας.Είναι μια εξαιρετική νοσηλεύτρια ,που λόγω παιδείας και επαγγέλματος καταλαβαίνει τον ανθρώπινο πόνο και προσπαθεί να τον καταπολεμήσει.

Η ευαισθησία που έχει για τον συνάνθρωπό της πιστεύω ότι θα έχει τον αντίκτυπό της στην κάλπη. Καλωσήρθες Κλεοπάτρα”.

Αντίστοιχα, η κ. Δούκα δήλωσε: “Στηρίζω ολόθερμα τον κ. Ροντούλη, γιατί πιστεύω στο όραμα που έχει για τον Δήμο Τυρνάβου. Είναι ένας άνθρωπος καταπληκτικής έμπνευσης που χαίρεσαι να τον ακούς και να μιλάς μαζί του.Θα προσφέρει πολλά στον Τύρναβο  και οι Τυρναβίτες αξίζουν έναν τέτοιο Δήμαρχο”.

Η ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΠΑΧΙΔΗ

Εν τω μεταξύ  γυναικεία ομάδα της Δράσης Πολιτών συνεχώς ανθίζει με νέες παρουσίες.Έτσι , την απόφασή της να συμπορευτεί με τη Δράση Πολιτών και τον Στ. Ροντούλη ανακοίνωσε και η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός , κ. Μαρία Καλπαχίδη.

Για το γεγονός,  ο επικεφαλής της Παράταξης προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση: “Η Μαρία Καλπαχίδη, με τη βελούδινη φωνή στα ερτζιανά, αποδέχθηκε την πρότασή μου να είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τη Δράση Πολιτών.Η εξέλιξη αυτή μου έδωσε μεγάλη χαρά , γιατί μια δραστήρια μητέρα δύο παιδιών , με μεγάλο επικοινωνιακό χάρισμα, θα συνδράμει την προσπάθεια που κάνουμε για την αναγέννηση του τόπου μας.

Επιπροσθέτως,  η Μαρία είναι μια ιδιαίτερα αγαπητή φυσιογνωμία στον κόσμο των κτηνοτρόφων , καθώς για χρόνια προσέφερε τις υπηρεσίες της στην Ομοσπονδία των κτηνοτροφικών συλλόγων Λάρισας.Πιστεύω ότι η κ. Καλπαχίδη , πέρα από τις εγνωσμένες αρετές του χαρακτήρα της, διαθέτει όλα εκείνα  τα προσόντα που συνθέτουν μια καθαρή αυτοδιοικητική οντότητα , καθώς γνωρίζει εκ του σύνεγγυς  πρόσωπα , πράγματα και προβλήματα του Δήμου  και των ανθρώπων της παραγωγής.Είναι η Μαρία της διπλανής πόρτας και αυτό θα εκτιμηθεί από τον κόσμο του Τυρνάβου “.

Δήλωση υπήρξε και από την κυρία Καλπαχίδη: ” θα δώσω τον δικό μου εκλογικό αγώνα με τη Δράση Πολιτών, γιατί ο τόπος μας αξίζει ένα καλύτερο μέλλον.Λόγω της ραδιοφωνικής μου ενασχόλησης έχω εξοικειωθεί με τα προβλήματα των κατοίκων και των παραγωγικών τάξεων  και φιλοδοξώ να συνεισφέρω με τις μικρές μου δυνάμεις στην επίλυσή τους, εάν βεβαίως οι συνδημότες μου το επιτρέψουν.

Η Δράση Πολιτών και ο κ. Ροντούλης μου έδωσαν την ευκαιρία ενασχόλησης με τα κοινά και τη δυνατότητα συνδιαμόρφωσης ενός συνεκτικού Προγράμματος που θα φέρει στον Τύρναβο μια ειρηνική επανάσταση. Παλεύοντας με τη Δράση Πολιτών,  παλεύω για έναν καλύτερο  ομορφότερο, λειτουργικότερο Δήμο.Όλοι αξίζει να παλέψουμε γι αυτό”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ