ΠΟΥ ΗΣΑΣΤΑΝ κ.κ. ΧΑΤΖΗΚΡΑΧΤΗ ΚΑΙ ΣΑΚΟΡΑΦΑ;

Ανακοίνωση της Συν ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ για την απουσία της Λαϊκής Συσπείρωσης από τη συνεδρίαση του δ.σ. στον Αμπελώνα για το φυσικό αέριο

Εντύπωση προκάλεσε στη τοπική κοινωνία του Αμπελώνα, η απουσία  των κ. κ. Χατζηκράχτη και Σακοράφα από τη συνεδρίαση  του Δημοτικού Συμβουλίου  που έγινε στο πέτρινο, παλιό Δημαρχείο με θέμα το φυσικό αέριο  στον Αμπελώνα. Θα μπορούσαν να παραβρεθούν και να δηλώσουν  την άρνησή τους σε σχέση με την εγκατάσταση του φυσικού αερίου στον Αμπελώνα,

όπως έκαναν και για τον Τύρναβο, εκτός και αν τώρα άλλαξαν γνώμη, κάτι που έκαναν οι κ.κ. Αμάρι και Νταβαρούκας.

Επίσης ερωτηματικά προκαλεί και η στάση και άλλων παρατάξεων από συνεδριάσεις με θέματα ενεργειακά όπως και η προηγούμενη για την εγκατάσταση νέων λαμπτήρων τύπου LED.

Όμως παρά τις αρνήσεις και τις απουσίες, ο Δήμος με το άνοιγμα της ενεργειακής ατζέντας και την υλοποίηση των έργων από τη Δημοτική Αρχή, περνά στη νέα εποχή της ανάπτυξης και της εξοικονόμησης ενέργειας. Μετατρέπεται  σταδιακά σε μια ‘’έξυπνη περιοχή’’ με καλύτερες και οικονομικότερες  υπηρεσίες προς τους δημότες.

Όλα αυτά τα χρόνια κανουμε μια μεγάλη προσπάθεια και δημιουργούμε το μέλλον του Δήμου με όραμα, με πρόγραμμα και οργάνωση.

Γιατί το μέλλον του τόπου μας ενώνει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ