ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΠΡΟΑΓΓΕΛΟΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΝΙΚΗΣ!

Το μήνυμα του Αθ. Νασιακόπουλου στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού “Νέο Κιλελέρ” στον Πλατύκαμπο

«Η μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία που συστρατεύεται και δυναμώνει καθημερινά την παράταξή μας «Νέο Κιλελέρ» αποτυπώνεται σήμερα στο ψηφοδέλτιό μας, το ισχυρότερο ιστορικά ψηφοδέλτιο στο δήμο μας, και αύριο στη μεγαλύτερη ιστορικά νίκη σε εκλογές».

Αυτό επισήμανε ο Δήμαρχος Κιλελέρ και εκ νέου υποψήφιος κ. Θανάσης Νασιακόπουλος μιλώντας σήμερα σε μεγάλη συγκέντρωση στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «Νέο Κιλελέρ» στον Πλατύκαμπο.

«Η σημερινή συγκέντρωση – και η σημερινή συγκέντρωση – έρχεται να επιβεβαιώσει τα μηνύματα που φθάνουν από κάθε γωνιά του Δήμου μας: μηνύματα καθαρής, αυτοδύναμης, ιστορικής νίκης την Κυριακή 26 Μαΐου», υπογράμμισε καταχειροκροτούμενος ο κ. Αθ. Νασιακόπουλος και ξεκαθάρισε ότι «είναι η ίδια η κοινωνία που θέτει πολύ ψηλά τον πήχη της εκλογικής επίδοσης του συνδυασμού «Νέο Κιλελέρ».

«Από κάθε πόλη και χωριό του Δήμου μας έρχονται πολίτες και δυναμώνουν την παράταξή μας. Πολίτες που μας ψήφισαν το 2014 αλλά και πολίτες που έκαναν τότε άλλη επιλογή αλλά στην πορεία διαπίστωσαν ότι είμαστε εμείς η μοναδική στον δήμο μας αξιόπιστη δύναμη δημιουργίας και προκοπής.

Αυτή η μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία που δυναμώνει καθημερινά την παράταξή μας είναι βέβαιο ότι θα εκφραστεί στην κάλπη ώστε και στη νέα θητεία ο Δήμος μας να πορευτεί με σιγουριά και ασφάλεια, με συγκεκριμένο οραματικό και συνάμα ρεαλιστικό πρόγραμμα, με καθαρές σχέσεις και απόλυτη διαφάνεια όπως και στην προηγούμενη θητεία».

«Το ψηφοδέλτιο εκφράζει την κοινωνία και εγγυάται αυτοδύναμη νίκη»

Ο κ. Θανάσης Νασιακόπουλος χαρακτήρισε το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Νέο Κιλελέρ» ως το «ισχυρότερο που έχει παρουσιαστεί ιστορικά στο δήμο γιατί ακριβώς αντανακλά την ευρεία κοινωνική πλειοψηφία που συστρατεύεται με το συνδυασμό μας.

Πρόκειται – τόνισε υπό τα θερμά χειροκροτήματα των συγκεντρωμένων – για ψηφοδέλτιο νίκης και προοπτικής. Είναι ένα πλήρες και ισορροπημένο από κάθε πλευρά ψηφοδέλτιο, μια ισχυρή ομάδα που εγγυάται αυτοδύναμη νίκη στις εκλογές και αυτοδύναμη πορεία για τον Δήμο μας στη νέα τετραετία. Μια ομάδα, ενωμένη και αποφασισμένη, που συνδυάζει την εμπειρία και τη γνώση με τη νεανική ορμή και την όρεξη για δουλειά».

«Κάθε ψήφος στο Νέο Κιλελέρ έχει αξία»

Στην ομιλία του ο κ. Αθ. Νασιακόπουλος προέτρεψε τους υποψηφίους του συνδυασμού «Νέο Κιλελέρ» να απευθυνθούν και να συζητήσουν διεξοδικά με κάθε δημότη, ανεξάρτητα ποιες είναι οι επιλογές του στην κάλπη των βουλευτικών εκλογών ή το τι ψήφισε στις δημοτικές εκλογές του 2014.

«Είμαστε η δημοτική αρχή που λειτούργησε με ανοιχτές πόρτες και πλήρη διαφάνεια, που συνεργάστηκε με όλους τους δημότες χωρίς αποκλεισμούς και χωρίς να κάνει διαχωρισμούς με βάση τις επιλογές καθενός στην κάλπη», υπογράμμισε και συνέχισε:

«Είμαστε η παράταξη που ενώνει δυνάμεις για το καλό του τόπου μας. Είμαστε η παράταξη του ορθού λόγου, που συνδυάζει το όραμα με το ρεαλισμό.

Είμαστε η παράταξη που υπερβαίνει τεχνητές διαχωριστικές γραμμές και τα «τείχη» της πόλωσης που μάταια προσπαθούν να στήσουν όσοι διαπιστώνουν ότι η κοινωνία τους γυρνάει την πλάτη καθώς διαπιστώνει το λαϊκισμό τους, τη «γύμνια» του πολιτικού τους λόγου και την ανυπαρξία θέσεων και προτάσεων.

Ως τις εκλογές έχουμε δημοκρατικό καθήκον να απευθυνθούμε και να μιλήσουμε με κάθε πολίτη, να του αναλύσουμε τις θέσεις και τις προτάσεις μας και μαζί του να συνδιαμορφώσουμε το πρόγραμμα και τις προτεραιότητες για τη νέα θητεία μας.

Έχουμε δημοκρατικό καθήκον να εξηγήσουμε σε κάθε δημότη ότι κάθε ψήφος στην παράταξή μας «Νέο Κιλελέρ» έχει αξία. Κάθε ψήφος στο «Νέο Κιλελέρ» είναι για μας εντολή αλλά ταυτόχρονα μας δίνει δύναμη για να κάνουμε πράξη ένα νέο Δήμο Κιλελέρ, Δήμο σύγχρονο, λειτουργικό, «έξυπνο», που ενισχύει ουσιαστικά την ανάπτυξη με αιχμή τον αγροδιατροφικό τομέα και στηρίζει έμπρακτα την κοινωνία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ