ΜΕ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ “Η ΕΛΠΙΔΑ” ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ Ο ΣΑΜΕΡ ΑΜΑΡΙ

Ο υποψήφιος δήμαρχος δήμου Τυρνάβου κ. Σάμερ Αθανάσιος Αμάρι μαζί με στελέχη του συνδυασμού “Η Πόλη που Θέλουμε”  επισκέφτηκαν τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Αμπελώνα “Η Ελπίδα” κατά την διάρκεια της καθιερωμένης αιμοδοσίας που πραγματοποιήθηκε την Μ. Τρίτη.

Ιατρός στο επάγγελμα ο υποψήφιος δήμαρχος δεν θα μπορούσε να μείνει ασυγκίνητος από μια τέτοια σημαντική ημέρα αιμοδοσίας στον τόπο μας δείχνοντας έμπρακτα το ενδιαφέρον του.

Ο κ. Αμάρι τις προηγούμενες ημέρες είχε συνάντηση με το Δ.Σ. του συλλόγου όπου μέσω μιας ενδιαφέρουσας συζήτησης, ενημερώθηκε από τον πρόεδρο κ. Ιωάννη Γιαννόπουλο για την ιστορία του συλλόγου και τις δράσεις του, αλλά και για τις μελλοντικές ενέργειες και σκέψεις των μελών του συλλόγου ώστε να αυξηθεί ο αριθμός των εθελοντών αιμοδοτών καθώς οι καθημερινές ανάγκες για αίμα είναι μεγάλες.

Από την συνάντηση δεν θα μπορούσε να λείπει ο πρώην πρόεδρος και ιδρυτής του συλλόγου κ. Απόστολος Παπαϊωάννου Απόστολος όπου εξήγησε πόσο μεγάλες είναι οι ανάγκες για αίμα που καθημερινά παρουσιάζονται τόσο σε πανελλήνιο επίπεδο όσο και σε επίπεδο δήμου.

Η εθελοντική αιμοδοσία στον Αμπελώνα ξεκίνησε να γίνεται οργανωμένα το έτος 1991 και έκτοτε βοηθάει ασταμάτητα συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Τέλος ο κ. Αμάρι τόνισε πως η προσφορά αίματος είναι χρέος κάθε πολίτη στην κοινωνία μας. Ο συνδυασμός “Η Πόλη που Θέλουμε” στηρίζει τέτοιες προσπάθειες και θα συνεργαστεί στενά με τον σύλλογο αλλά και με το Κέντρο Αιμοδοσίας του Γ.Ν.Λάρισας,

που επίσης δουλεύει ασταμάτητα για να καλύπτονται οι ανάγκες σε αίμα, με σκοπό να γίνονται πιο συχνά και οργανωμένα δράσεις ενημέρωσης με σκοπό στο μέλλον να αυξηθεί ο αριθμός των εθελοντών αιμοδοτών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ