ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΕΡ ΑΜΑΡΙ ΣΤΗΝ “ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ” Η ΜΑΡΙΑ ΔΑΛΑΚΑ

Ένα δυναμικό στέλεχος του διοικητικού προσωπικού του Γ.Ν.Λάρισας έχει στο ενεργητικό του ο Σάμερ Αθανάσιος Αμάρι. Η Μαρία Δαλάκα γεννήθηκε το 1971 και μεγάλωσε στον Τύρναβο. Είναι παντρεμένη με τον Δημήτριο Τζέμο, γεωπόνο και έχουν δύο παιδιά.

Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών και είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Ανθρωπιστικών Σπουδών. Από το 1996 έως το 2008 εργάστηκε στον Ιδιωτικό Τομέα και ασχολήθηκε με Συγχρηματοδοτούμενα Ευρωπαϊκά Προγράμματα. Το 2009 διορίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας και εργάζεται έως σήμερα στο οικονομικό τμήμα, όπου μεταξύ άλλων είναι υπεύθυνη για το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, ΕΣΠΑ, κ.λπ. Για 2,5 έτη εργάστηκε στην 5η Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας.

Συμπορεύεται με τον Σάμερ Αθανάσιο Αμάρι διότι όπως αναφέρει είναι ένας άνθρωπος με γνώσεις, εντιμότητα, ειλικρίνεια, εμπειρία στα κοινά και έχει όραμα για ένα Δήμο ισχυρό και εξωστρεφή. Επιπλέον συμμετέχουν στο συνδυασμό νέα άτομα με δυναμισμό και όρεξη για δουλειά.

Είναι η πρώτη φορά που συμμετέχει στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και έχοντας ενθουσιασμό, ικανότητες και μεράκι για δουλειά επιθυμεί να προσφέρει έμπρακτα τις υπηρεσίες της για τη βελτίωση του Δήμου. Ως ενεργός πολίτης με τη συνεργασία και τη στήριξη των συμπολιτών της μπορεί να συμβάλει στην ανάπτυξη, ευημερία, ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του τόπου και στην αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών. Για την Πόλη που αξίζουμε, για την Πόλη που θέλουμε!!!

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ