ΜΕ ΤΟΝ Κ. ΚΟΛΛΑΤΟ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΡΑΠΑΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΔΑΡΔΙΩΤΗ

Ο γνωστός επιχειρηματίας απο το Συκούριο Βασίλης Πράπας, εντάχθηκε σήμερα στον Συνδυασμό «Συνεργασία Για Πορεία Ανάπτυξης » με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Τεμπών κ.Κώστα Κολλάτο.

Σε δήλωση του ο Δήμαρχος Τεμπών και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος κ.Κώστας Κολλάτος  :

Με γνώσεις και κυρίως με εμπειρία στην επιχειρηματικότητα και την διοίκηση, αποτελεί προστιθέμενη  αξία στην αυτοδιοικητική πρόταση του Συνδυασμού μας  .

Ο Βασίλης Πράπας είναι ένα άτομο με ήθος και αξιοπρέπεια, με γνώσεις και δημιουργικότητα, που μπορεί να προσφέρει πολλά στον τόπο μας. Καλωσορίζω λοιπόν τον Βασίλη Πράπα στον συνδυασμό μας , ο οποίος είναι επιχειρηματίας και ενεργό μέλος της κοινωνίας μας.

Πιστεύω πως είναι σημαντικό να περιλαμβάνονται στους Δημοτικούς Συνδυασμούς άνθρωποι της αγοράς, επαγγελματίες, οι οποίοι γνωρίζουν τα προβλήματα και διαθέτουν προτάσεις για την ανάπτυξη του δήμου μας».

Σε δήλωση του ο κ.Πράπας επισημαίνει:

Αγωνιώντας για τον ΤΟΠΟ μου και τον ΔΗΜΟ μας.

Κάνω κατάθεση υποψηφιότητας  τελευταίας  στιγμής  , που όμως εγκυμονεί χρόνια τώρα , μιας και γεννήθηκα και κατοικοεδρεύω συνειδητά στο Συκούριο , έχοντας επενδύσει οικογένεια και εργασία σ ‘αυτόν τον τόπο.

Υποψηφιότητα , γιατί ως ενεργός πολίτης εδώ και 50 χρόνια , πρόσφερα και προσφέρω ανιδιοτελώς μέσα από διάφορα μετερίζια , ως πρόσκοπος  , ιδρυτικό μέλοςκαι πρόεδρος του μορφωτικού συλλόγου, πρόεδρος του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου, μέλος συμβούλιου της Κοινότητας Συκουρίου , μέλος στο Επιμελητήριο Λάρισας , γραμματέας στην ΣΦΑΝΚ Κίσσαβος , πρόεδρος Γονέων και Κηδεμόνων , Αρωγός εκδηλώσεων και Χορηγός επανειλημενα , Οραματιστής της ΙΔΕΑΣ για το κτήριο του Μ.Ε.Σ. αρχικα και νυν ως ανακατασκευη , του Λαογραφικού μουσείου , της ιδρυσης Μουσικής σχολής, Ερασιτέχνης φωτογράφος με αρχείο , Μουσικός , λάτρης των σπορ και της φυσης , και φυσικά επιχειρηματίας . Ως απόφοιτος Στελεχών Επιχειρήσεων , αναδεικνύω καθημερινά  την επιχείρηση μου με Εδρα αυτό το τοπο, παρά τις δυσκολίες   .

Ως υποψήφιος με τον συνδυασμό του Κώστα Κολλάτου νιώθω Συνοδοιπόρος με όλους τους υποψήφιους του δήμου μας , από Οποιονδήποτε συνδυασμό , και όχι αντίπαλος , μιας και ο ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ μας είναι ο ίδιος , δηλαδή ο Τόπος μας , απλά ταξιδεύουμε με διαφορετικά λεωφορεία μέχρι εκεί. Για να φτάσεις όμως πρέπει κάπου να ανέβεις ως επιβάτης.

Δεν κρίνω κανέναν υποψήφιο ,για την επιλογη του, απλά Εύχομαι όσοι βρεθούμε η βρεθούν στο τέλος  να έχουν κοινή πορεία ανάδειξης του δήμου μας , διότι για να ‘’κάνεις χωριό’’ , θέλει Αγάπη , Συμμετοχη , Δουλεια , όχι Αντιπαλότητες και έρχεται το αποτέλεσμα .

Ευχόμενος σε όλους καλή επιτυχία , δηλώνω ότι Ζητώ τον Σταυρό σας και έχω την Δύναμη , Εμπειρία , Γνώση και Θέληση για να τον σηκώσω.

Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΔΑΡΔΙΩΤΗ

Η Δημοτική Παράταξη «Συνεργασία Για Πορεία Ανάπτυξης » , με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Τεμπών  κ. Κώστα Κολλάτο,  ανακοινώνει μία ακόμα καταξιωμένη νεαρή την Κατερίνα Δαρδιώτη ως υποψήφια στις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου του 2019.

Η κοινή βλέψη για πρόοδο του τόπου, οδήγησαν την Κατερίνα Δαρδιώτη σε  ταυτόσημη πορεία με τον Συνδυασμό της Δημοτικής Αρχής και έτσι στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές θα είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος.

Σε δήλωση του ο Δήμαρχος Τεμπών κ.Κώστας Κολλάτος :

«Μια νέα κοπέλα συμμετέχει στο συνδυασμό μας.Καλωσορίζω την Κατερίνα Δαρδιώτη στην παράταξη  μας και της εύχομαι κάθε επιτυχία στην κοινή μας πορεία.

Η προσφορά στον τόπο και η δραστηριοποίηση μέσα στην κοινωνία για την ίδια την κοινωνία είναι πρωταρχικός σκοπός της. Από το δήμο, μπορούμε μαζί να καταφέρουμε πολλά για το καλό των συνδημοτών μας. Την καλωσορίζω στην παράταξη που έχει πραγματικό όραμα».

Με την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της η κα Κατερίνα Δαρδιώτη  δήλωσε «

Αποφάσισα  να πορευτώ στον εκλογικό αγώνα όντως υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Τεμπών με τον συνδυασμό  <<Συνεργασία Για Πορεία Ανάπτυξης>>  του υποψηφίου Δημάρχου Κώστα Κολλάτου που έχει νέους και ικανούς ανθρώπους που είναι το μέλλον και παλαιότερους έμπειρους συμπολίτες σε θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης όπου όλοι μαζί από κοινού θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε ένα όμορφο Δήμο και να εκμεταλλευτούμε κάθε ευκαιρία για την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας.

Μαζί με όλους εσάς θα καταφέρουμε να κάνουμε το Δήμο Τεμπών  ένα δήμο με μέλλον για την νεολαία ένα δήμο που τον χρειαζόμαστε και μας χρειάζεται όλους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ