ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΙΕΣΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ κ. ΔΗΜΑΡΧΕ;

Ανακοίνωση – απάντηση της Λαϊκής Συσπείρωσης του δήμου Τυρνάβου στην Συν Πολιτεία

Στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που έγινε στο Δημοτικό Κατάστημα Αμπελώνα (πρώην Δημαρχείο) συζητήθηκε το θέμα: “Αίτηση της Εταιρείας Διανομής Αερίου ΕΔΑ ΘΕΣΣ Α.Ε, με την οποία ζητά την παραχώρηση χρήσης δημοτικής έκτασης 4 στρεμμάτων περίπου στην περιοχή Αμπελώνα για 30 χρόνια άνευ ανταλλάγματος”.

Η Λαϊκή Συσπείρωση του Δήμου Τυρνάβου, όπως και πριν ακριβώς 2 χρόνια, όταν συζητήθηκε το αντίστοιχο θέμα για την πόλη του Τυρνάβου, είναι κατά της παραχώρησης δημοτικής περιουσίας σε ιδιωτικά συμφέροντα και μάλιστα με αποικιοκρατικούς όρους και όχι κατά της έλευσης του φυσικού αερίου στο Δήμο μας όπως θέλει να παρουσιάζει το θέμα για δικούς της λόγους η Δημοτική Αρχή.

Κύριοι της Δημοτικής Αρχής, δεν παρασύρονται οι συνδημότες μας του Αμπελώνα με τέτοια τερτίπια ή όπως λέτε, ότι δεν θέλει η Λαϊκή Συσπείρωση να συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο και στον Αμπελώνα.

Σε φιέστες όπως αυτή που διοργανώσατε, δεν θέλει να παρευρίσκεται.

Είμαστε κατά της ιδιωτικοποίησης τομέων του Δήμου όπως είναι η αναβάθμιση του δικτύου οδοφωτισμού, που αποφάσισε τελευταία να δρομολογήσει η δημοτική αρχή.

Η Λαϊκή Συσπείρωση του Δήμου Τυρνάβου διεκδικεί:

  • μείωση των τιμολογίων ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου για την λαϊκή κατανάλωση
  • να μην κόβεται το ρεύμα και το φυσικό αέριο σε νοικοκυριά που αδυνατούν να πληρώσουν
  • να καταργηθούν τα πράσινα τέλη και οι έμμεσοι φόροι στα καύσιμα
  • να μην παραδοθούν τα λιγνιτικά αποθέματα και το υδάτινο και αιολικό δυναμικό σε επιχειρηματικούς ομίλους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ