ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΕΛ ΤΖΙΑΝΛΟΥΚΑ ΦΕΣΤΑ

Την αμετάκλητη απόφασή του να παραιτηθεί από την τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ για καθαρά προσωπικούς λόγους ανακοίνωσε σήμερα με επιστολή του ο προπονητής της ομάδας Τζιανλούκα Φέστα, ο οποίος από χθες είχε προϊδεάσει ότι σκέφτεται να αποχωρήσει, αν και η διοίκηση της ομάδας περίμενε τις όποιες εξελίξεις κατά τη διάρκεια συνάντησης που πρόκειται να γίνει μεταξύ προπονητή και ιδιοκτήτη.

Σε ανακοίνωσή της η διοίκηση της ΠΑΕ που έδωσε στη δημοσιότητα αυτούσια την επιστολή Φέστα αναφέρει:

“Η ΑΕΛ χωρίς κανένα σχόλιο, αλλά με στοιχεία έντονου προβληματισμού, δημοσιοποιεί την επιστολή παραιτήσεως στην αγγλική γλώσσα, που έλαβε σήμερα το πρωί, του μέχρι σήμερα προπονητού της ομάδος μας κ. Τζιανλούκα Φέστα.

Ελπίζουμε ότι οι προσωπικοί λόγοι τους οποίους επικαλείται ο κ. Τζιανλούκα Φέστα να είναι πραγματικοί και να μην υποκρύπτεται πίσω από αυτούς τους προσωπικούς λόγους κάποια άλλη αιτία.

Αυτό βεβαίως θα το δείξει το άμεσο μέλλον και θα στεναχωρηθούμε όλοι εάν ο κ. Φέστα χρησιμοποιήσει τη μεγάλη ομάδα μας και το όνομα το οποίο τον βοηθήσαμε να αποκτήσει για ένα καλύτερο κατά την άποψη του συμβόλαιο είτε στην Ιταλία είτε σε άλλη χώρα του εξωτερικού.

Σε κάθε περίπτωση του ευχόμεθα κάθε επιτυχία σε ό,τι επιδιώξεις έχει για το προσωπικό και επαγγελματικό του μέλλον”.

Ο ΑΛ. ΚΟΥΓΙΑΣ

Από την πλευρά του ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Αλ, Κούγιας σχολιάζοντας την απόφαση Φέστα αναφέρει:

“Η μία δυσάρεστη έκπληξη ακολουθεί την άλλη και λυπάμαι γιατί ο κ. Φέστα δεν είχε το θάρρος να με αντικρίσει κατά πρόσωπο και αν μου υποβάλλει την παραίτηση του και προτίμησε αυτό να το κάνει με μία επιστολή.

Ήλπιζα ότι τουλάχιστον θα αναγνώριζε τη βοήθεια που του προσέφερα στηρίζοντάς τον στις δύσκολες στιγμές, αλλά κυρίως στο γεγονός ότι σε μια δύσκολη οικονομικά χρονιά βοήθησα το έργο του κάνοντας 6 πολύ ακριβές μεταγραφές την περίοδο του Ιανουαρίου, που τον βοήθησαν να έχει ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα στην προπονητική του διαδρομή.

Εκείνο που ξέρω στη ζωή μου είναι ότι κάθε εμπόδιο είναι για καλό όταν είσαι καλός άνθρωπος και έχεις μάθει μόνο να προσφέρεις.

Το ίδιο θα γίνει και τώρα.

Θα μιλήσω για όλα μέσα στην εβδομάδα.

Καλή επιτυχία στον κ. Φέστα ό,τι κι αν επιδιώξει στη ζωή του και το σπίτι μου στη Μύκονο είναι στη διάθεση του ίδιου και της οικογενείας του όποτε αυτός το θελήσει”.

Η επιστολή Φέστα

Δείτε παρακάτω την επιστολή του προπονητή στην αγγλική γλώσσα όπως την απέστειλε στην διοίκηση ο κ. Φέστα: