ΜΕ ΤΗ ΡΕΝΑ ΚΑΡΑΛΑΡΙΩΤΟΥ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΚΟΥΓΚΟΥΛΗΣ

Αναμφισβήτητα είναι από εκείνα τα άτομα που συγκεντρώνουν στο πρόσωπό τους την αποδοχή των τοπικών κοινωνιών και ειδικά ομάδων του πληθυσμού που αναδεικνύουν ευαισθησίες και διάθεση για ανιδιοτελή προσφορά όπως είναι οι ζωόφιλοι. Ο λόγος για τον γνωστό κτηνίατρο Δημήτρη Γκουγκουλή, που διατηρεί ως συνιδιοκτήτης κτηνιατρική κλινική στη Λάρισα, η πόρτα της οποίας είναι ανοικτή

σε όλους για κάθε βοήθεια και ειδικά στους ζωόφιλους που προσπαθούν με πενιχρά οικονομικά να περιθάλψουν ανυπεράσπιστα και ανήμπορα αδέσποτα.

Ο Δημήτρης Γκουγκουλής που μας είχε συνηθίσει να μάχεται για τον κλάδο του μέσα από τον πανελλήνιο και τον τοπικό Κτηνιατρικό Σύλλογο, αυτή τη φορά δείχνει αποφασισμένος να ασχοληθεί και με την τοπική αυτοδιοίκηση, αφού αποδέχθηκε την πρόταση που του έκανε η επικεφαλής της παράταξης “Λάρισα Μπροστά” Ρένα Καραλαριώτου και θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού στις εκλογές της 26ης Μαΐου.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ

Ο Δημήτριος Γκουγκουλής του Αστερίου, είναι Κτηνίατρος στην Κτηνιατρική Κλινική Λάρισας, Διδάσκων στην Κτηνιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Γεννήθηκε το 1978 στη Λάρισα και είναι απόφοιτος της Κτηνιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης. Το 2004 εκπαιδεύτηκε στη μελέτη της συμπεριφοράς και της ευζωίας των ζώων στην Κτηνιατρική Σχολή του Εδιμβούργου στην Σκωτία και ξεκίνησε την εκπόνηση Διδακτορικής Διατριβής στην Παθοφυσιολογία του προβάτου. Ορκίστηκε Διδάκτορας της Κτηνιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας το 2007. Το 2015 έγινε κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην Βιοστατιστική και Ανάλυση Ιατρικών Δεδομένων της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Στο συγγραφικό του έργο συγκαταλέγονται κεφάλαια σε εκπαιδευτικά συγγράμματα και 18 δημοσιεύσεις σε έγκριτα διεθνή περιοδικά. Τα ερευνητικά του αποτελέσματα έχουν παρουσιασθεί σε διάφορα διεθνή και εγχώρια συνέδρια. Η επαγγελματική του δραστηριότητα ξεκίνησε το 2007 όταν ίδρυσε με τη συνάδελφό του Σοφία Ζώη την Κτηνιατρική Κλινική Λάρισας στην οποία εργάζεται έως και σήμερα. Το 2012 εγκαινιάστηκε το υποκατάστημα της Κτηνιατρικής Κλινικής στην Αγιά Λάρισας.

Παράλληλα, από το 2007 έως το 2010 αποτέλεσε εργαστηριακό και επιστημονικό συνεργάτη του Τμήματος Ζωικής Παραγωγής-ΤΕΙ Λάρισας και τα τελευταία τρία χρόνια είναι διδάσκων στην Κτηνιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με αντικείμενο την Παθολογία και Ζωοτεχνία των παραγωγικών ζώων. Συμμετείχε σε επιτροπές διαχείρισης των αδέσποτων ζώων του Δήμου Λάρισας και διετέλεσε γραμματέας του τοπικού παραρτήματος του Πανελλήνιου Κτηνιατρικού Συλλόγου.

Είναι παντρεμένος με την καθηγήτρια Αγγλικής φιλολογίας Μαρία Παπακωνσταντίνου και πατέρας δυο παιδιών

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ