ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΕΛΙΟΥ ΡΟΝΤΟΥΛΗ ΚΑΙ ΥΠ. ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Τους Παιδικούς Σταθμούς στον Τύρναβο επισκέφθηκε ο επικεφαλής της Δράσης Πολιτών,  κ. Στέλιος Ροντούλης,  συνοδευόμενος από υπ. Δημοτικούς Συμβούλους.

Ο κ. Ροντούλης,  αφού ενημερώθηκε από το προσωπικό των Σταθμών για το έργο τους και την επικρατούσα κατάσταση πραγμάτων, προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

“Παρόλα τα προβλήματα και τις αναπόφευκτες ελλείψεις, το εκπαιδευτικό και υποστηρικτικό προσωπικό των Παιδικών Σταθμών του Τυρνάβου λειτουργεί τις υφιστάμενες δομές με υψηλό αίσθημα ευθύνης και προσφοράς.Βρήκαμε τα μικρά παιδιά χαρούμενα, ευδιάθετα , ασφαλή και με ισχυρή διάθεση δημιουργικού παιχνιδιού, γεγονός που πιστοποιεί την αγάπη των εκεί εργαζομένων για τη δουλειά τους.

Για τη Δράση Πολιτών, οι Παιδικοί Σταθμοί  καλούνται να εκπληρώσουν μια σημαντική εθνική αποστολή:να ενισχύσουν την λαϊκή οικογένεια και τα νεαρά ζευγάρια,  έτσι ώστε να αμβλυνθεί , όσο αυτό είναι δυνατόν , το οξύτατο δημογραφικό πρόβλημα της πατρίδας.

Με τη λογική αυτή, εάν εμείς είμαστε η επόμενη δημοτική αρχή του τόπου, δεσμευόμαστε να δώσουμε μεγάλη βαρύτητα στην εύρυθμη  λειτουργία των Παιδικών Σταθμών , εστιαζόμενοι κυρίως στη βελτίωση των υποδομών , στην αναβάθμιση των υπηρεσιών και στην προσπάθεια μονιμοποίησης του προσωπικού που χρόνια τώρα δουλεύει με ανανεούμενες Συμβάσεις, μολονότι καλύπτει διαρκείς και πάγιες ανάγκες”

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ