ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΗΣ ΚΝΕ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Με σύνθημα «Κάψε τα σενάρια… και γράψε το δικό σου! Με δυνατό ΚΚΕ κάνε τη διαφορά!», διοργανώνεται την Παρασκευή, 10 Μαΐου στις 8 μ.μ. στο Φρούριο – Πλατεία Λαμπρούλη της Λάρισας. Οι διοργανωτές σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν:

“Σε λίγες μέρες στο Φρούριο – πλατεία Λαμπρούλη θα συναντηθούν η μουσική, η νεανική καλλιτεχνική δημιουργία με τις διεκδικήσεις των μαθητών για το σχολείο και το μέλλον που έχουν ανάγκη. Καλούμε όλους τους μαθητές αλλά και νέους της πόλης να έρθουν στις 10 Μάη σε αυτήν την μεγάλη γιορτή για να διασκεδάσουμε με το πλούσιο πρόγραμμα που θα υπάρχει, να συζητήσουμε για τα όνειρά μας και πώς αυτά μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Ιδιαίτερα καλούμε τους μαθητές να συμμετέχουν ενεργά μέσα από το μαθητικό τους συγκρότημα, την ομάδα χορού, θεάτρου, σκίτσου ή ζωγραφικής.

Το Μαθητικό μας Φεστιβάλ είναι μια μεγάλη ευκαιρία οι μαθητές να συζητήσουν για όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, για τις ανησυχίες τους. Να δώσουν τη σωστή απάντηση στους προβληματισμούς που έχουν, να «συνταιριάξουν» την αγανάκτηση που έχουν για ό,τι συμβαίνει με την πρόταση του ΚΚΕ και να τη μετατρέψουν σε δύναμη ανατροπής του συστήματος που τσακίζει εμάς και τις οικογένειές μας. Ειδικά οι μαθητές της Β’ και Γ’ Λυκείου που ψηφίζουν για πρώτη φορά έχουν ένα επιπλέον όπλο στα χέρια τους: Την πρώτη τους ψήφο. Μπορούν να κάνουν τη διαφορά δυναμώνοντας το ΚΚΕ στις ευρωεκλογές και τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στους δήμους και την Περιφέρεια.

Το πρόγραμμα του Μαθητικού Φεστιβάλ περιλαμβάνει χαιρετισμό από μαθητή μέλος της ΚΝΕ, συναυλία από τους Cake Rapes και άλλα μαθητικά συγκροτήματα, ομιλία από τη Βάσω Σβάρνα, στέλεχος της ΚΝΕ και υποψήφια με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στο δήμο Λάρισας και παιχνίδι quizdom.  Στο χώρο του Μαθητικού Φεστιβάλ θα υπάρχει χώρος για τους μικρούς φίλους της ΚΝΕ, θεματικές εκθέσεις και βιβλιοπωλείο της Σύγχρονης Εποχής”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ