ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΠΙΣΤΑ SKATE ΚΑΙ ΠΟΛΥΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ «ΠΑΡΚΟ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ»

Με τη συμμετοχή του διεθνούς καλαθοσφαιριστή Θεοδ. Παπαλουκά η εκδήλωση παράδοσης την ερχόμενη Παρασκευή

Πυρετωδώς ετοιμάζονται από το Δήμο Λαρισαίων τα 6 νέα πολυγήπεδα που θα εγκατασταθούν σε  διάφορα σημεία της πόλης καθώς και μια νέα πίστα skate.

Το πρώτο πολυγήπεδο καθώς και η πίστα skate που διαμορφώνονται στο Πάρκο των Χρωμάτων (πρώην Χατζηχαλάρ), θα παραδοθούν το πρωί της ερχόμενης Παρασκευής 10 Μαίου, στο πλαίσιο εκδήλωσης που διοργανώνει ο Δήμος Λαρισαίων, με τη συμμετοχή μάλιστα του διεθνούς έλληνα καλαθοσφαιριστή Θοδωρή Παπαλουκά.

Χθες το μεσημέρι ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης, συνοδευόμενος από αντιδημάρχους, δημοτικούς συμβούλους και συνεργάτες του   βρέθηκε στο «Πάρκο των Χρωμάτων», όπου ενημερώθηκε για την πρόοδο των εργασιών κατασκευής του πολυγηπέδου και της πίστας skate διαστάσεων 18 x 25 μέτρα.

Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο της σχετικού έργου που προκηρύχθηκε στα τέλη του 2018, θα κατασκευαστούν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, άλλα πέντε πολυγήπεδα στην Νέα Σμύρνη, στην Πλατεία Εργατικής Πρωτομαγιάς, στον Άγιο Γεώργιο, στην Τούμπα και  στον Άγιο Θωμά.

Πρόκειται για χώρους αθλητισμού όπου τα παιδιά τα οποία μπορούν να ασχοληθούν με το μπάσκετ, το ποδόσφαιρο και άλλα αθλήματα, ενώ όλα τους θα έχουν περιφράξεις.

Συνολικά το έργο έχει προϋπολογισμό 550.000 ευρώ και χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους του Δήμου Λαρισαίων.

Εκδήλωση παράδοσης με την συμμετοχή του Θ. Παπαλουκά

Για την παράδοση του πολυγηπέδου και της πίστας skate στο «Πάρκο των Χρωμάτων», που θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Παρασκευής 10 Μαίου, ο Δήμος Λαρισαίων έχει προετοιμάσει ο μια λιτή εκδήλωση με τη συμμετοχή ομάδων μαθητών γειτονικών σχολείων.

Από τις 9.30 το πρωί, ομάδες παιδιών, παρουσία γυμναστών θα συμμετάσχουν σε διάφορες δραστηριότητες αθλητικού περιεχομένου, ενώ στις 11.30 π.μ. ο Θοδωρής Παπαλουκάς, θα βρεθεί στο χώρο για να μιλήσει στα παιδιά, να μοιράσει μπάλες με υπογραφές αλλά και για να παίξει μπάσκετ με τους μικρούς μαθητές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ