Π. ΜΑΛΙΤΑΣ: ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΤΥΡΝΑΒΟ ΜΕ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ

Θέση στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Τυρνάβου με τη Νέα Δημοτική Κίνηση Τυρνάβου του Γιάννη Κόκουρα διεκδικεί ο γνωστός Τυρναβίτης αγρότης – συνεταιριστής Πέτρος Μαλίτας θέλοντας να συμβάλει και αυτός σε μία συνολική προσπάθεια για ένα καλύτερο δήμο Τυρνάβου.

Αλλωστε όπως αναφέρει σε γνωστούς και φίλους είναι, γέννημα θρέμμα του Τυρνάβου, ενεργός πολίτης της μικρής του κοινωνίας, και η απόφασή του να ασχοληθεί με τα κοινά ξεκινά από ανιδιοτελή αγάπη για τον τόπο των γονιών του, της οικογένειας του, με την προσδοκία να γίνει τόπος των οικογενειών των παιδιών του. Αλλωστε αυτό που επισημαίνει είναι ότι ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ για ένα Τύρναβο με μέλλον και προοπτικές.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ

Ο Πέτρος Μαλίτας γεννήθηκε στον Τύρναβο το 1966, αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Τυρνάβου και  παρακολούθησε μαθήματα Κοστολόγησης Λογιστικής. Από το 1991 έως 2010 εργάστηκε στην εταιρία FROZA-ΜΠΑΡΜΠΑΣΤΑΘΗΣ σαν υπεύθυνος αποθήκης και φόρτωσης. Από το 2010 μέχρι σήμερα εργάζεται στον ΑΣΕΠΟΠ ΤΥΡΝΑΒΟΥ στην ίδια θέση.

Παράλληλα ασκεί και το επάγγελμα του αγρότη και είναι μέλος και στους δυο συνεταιρισμούς της περιοχής ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ Τυρνάβου και ΑΣΕΠΟΠ Τυρνάβου. Είναι παντρεμένος και έχει τρία παιδιά.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ