ΑΠΑΞΙΩΣΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ο κ. ΝΑΣΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Διαμαρτύρονται οι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης καθώς δεν ενημερώθηκαν για τα εγκαίνια των παρκέ σε Πλατύκαμπο και Χάλκη

Την έντονη αντίδραση των εκλεγμένων δημοτικών και τοπικών συμβούλων της αντιπολίτευσης προκάλεσε η κίνηση του δημάρχου Κιλελέρ, Θανάση Νασιακόπουλου, να μην ενημερώσει κανέναν, ούτε καν τους τοπικούς προέδρους, για την τέλεση εγκαινίων, το πρωί της Τετάρτης, στα παρκέ των κλειστών γυμναστηρίων Πλατυκάμπου και Χάλκης.

Σε σχετική ανακοίνωση εγκαλείται ο κ. Νασιακόπουλος για απαξίωση των θεσμών και των ίδιων των πολιτών.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση των εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων της μείζονος μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο Κιλελέρ αναφέρει:

« Η απόφαση του απερχόμενου δημάρχου Κιλελέρ, κ. Νασιακόπουλου, να μην ειδοποιήσει τους εκλεγμένους αντιπροσώπους της αντιπολίτευσης για τα εγκαίνια των παρκέ στα κλειστά σχολικά γυμναστήρια, σε Πλατύκαμπο και Χάλκη, αποτελεί ευθεία απαξίωση των ίδιων των πολιτών και της δημοκρατίας.

Καμία έκπληξη. Το αντίθετο θα συνιστούσε είδηση!

Λειτούργησε ο απερχόμενος δήμαρχος, λες και έβαλε από την τσέπη του τα λεφτά για να γίνουν τα παρκέ και αποφάσισε στα εγκαίνια να παραστούν μόνο όσοι του είναι αρεστοί.

Με τρόπο προσβλητικό και εντελώς ανερυθρίαστα περιφρόνησε όλους τους εκλεγμένους συμβούλους της αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο Κιλελέρ και τους προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων Πλατυκάμπου και Χάλκης, στους οποίους όχι μόνο δεν στάλθηκαν προσκλήσεις αλλά ούτε καν τηλεφωνικά δεν επικοινώνησε κανείς για να τους ενημερώσει για τα εγκαίνια.

«Ξέχασε» ότι πήραμε ομόφωνη απόφαση στο Δημοτικό Συμβούλιο Κιλελέρ για την κατασκευή των παρκέ και μόνο εκ του συγκεκριμένου γεγονότος θα έπρεπε να μας έχει ενημερώσει για τα εγκαίνια.

Ο φόβος και ο πανικός είναι πάντοτε κακοί σύμβουλοι. Την απάντηση στις περιφρονητικές και καθεστωτικές αντιλήψεις του απερχόμενου δημάρχου θα δώσουν οι ίδιοι οι πολίτες την Κυριακή 26 Μαΐου.»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ