ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ: “ΔΑΓΚΩΤΟ” ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ

Ζητώντας καθαρή εντολή και νίκη από την πρώτη Κυριακή των εκλογών ο δήμαρχος Λαρισαίων και εκ νέου υποψήφιος Απόστολος Καλογιάννης πραγματοποίησε το βράδυ της Τετάρτης πολιτική ομιλία στο πλαίσιο παρουσίασης του ψηφοδελτίου της «Συμπαράταξης Λαρισαίων» και της τελετής των εγκαινίων

του εκλογικού κέντρου που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Παπαναστασίου και Βενιζέλου.

Μιλώντας σε ογκώδη συγκέντρωση με φόντο το Α’ Αρχαίο Θέατρο της πόλης ο κ. Καλογιάννης ζήτησε «δαγκωτό Συμπαράταξη από την πρώτη Κυριακή», κάνοντας εκτενή αναφορά στο έργο της δημοτικής αρχής και ζητώντας εντολή για τη συνέχισή του.

Επικεντρώνοντας στην αναγκαιότητα διασφάλισης της ενότητας της πόλης, απέναντι στο διχαστικό λόγο που αρθρώνεται κατά την προεκλογική περίοδο ενόψει των δημοτικών εκλογών, ο Απ. Καλογιάννης εξέφρασε την αισιοδοξία του για νίκη της «Συμπαράταξης» στις εκλογές, τόνισε ότι όλες οι εξαγγελίες του 2014 υλοποιήθηκαν και υλοποιούνται, ενώ περιέγραψε και τους προγραμματικούς άξονες για την επόμενη θητεία.

“Οι νέες συνθήκες δεν επιτρέπουν «χαλαρή ψήφο» την πρώτη Κυριακή των εκλογών, όπως γίνονταν σε προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις”, ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ αίσθηση προκάλεσε το γεγονός πως απέφυγε τη σύγκρουση με την βασική του αντίπαλο Ρ. Καραλαριώτου και τους άλλους υποψηφίους, ωστόσο απάντησε εμμέσως σε πρόσφατες τοποθετήσεις της, σημειώνοντας με νόημα πως «τις τελευταίες ημέρες κάποιοι προσπαθούν να με συνδέσουν με δήθεν οικονομικά συμφέροντα. Πρόκειται για πρόδηλη έκφραση πανικού, σύγχυσης και προετοιμασίας τους για την διαχείριση της ήττας».

«Δεν θα επιτρέψουμε να γυρίσουμε πίσω στα «γαλάζια», τα «πράσινα» και τα «κόκκινα» καφενεία. Η κοινωνία μας έχει ξεπεράσει τους διχασμούς, τους έχει αφήσει πίσω και δεν θα κάνει το χατίρι σε κανέναν, επειδή αυτό βολεύει την εκλογική του στρατηγική. Απεναντίας, όλοι πια καταλαβαίνουμε πως ό,τι μπορούμε να πετύχουμε, θα το πετύχουμε ενωμένοι», υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο κ. Καλογιάννης, ενώ καταχειροκροτούμενος περιέγραψε μια ολιστική πολιτική που αφορά στα έργα ανάπλασης του κέντρου και των συνοικιών της Λάρισας, στην ανάδειξη και αξιοποίηση του Αρχαίου Θεάτρου και του Πηνειού, αλλά και τη στήριξη των ευπαθών ομάδων και του κοινωνικού ιστού της πόλης.

Νωρίτερα πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου, ενώ η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση των υποψηφίων του συνδυασμού.

Ειρήνη Παπουτσή

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ