ΜΕ ΤΟΝ Γ. ΚΟΚΟΥΡΑ Η ΘΕΟΔΩΡΑ (ΡΙΤΑ) ΚΥΠΑΡΙΣΗ

Εχοντας ολοκληρώσει ένα κύκλο ζωής και εμπειριών στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα αλλά και στη διοίκηση η Θεοδώρα (Ρίτα) Κυπαρίση, αποφάσισε να συμμετέχει στον συνδυασμό “Νέα Δημοτική Κίνηση Τυρνάβου” με επικεφαλής τον Γιάννη Κόκουρα, με στόχο να προσφέρει με όσες γνώσεις και δυνάμεις διαθέτει

σε μια πορεία του Δήμου Τυρνάβου προς μια νέα εποχή δημιουργικότητας και εκσυγχρονισμού για τον κάθε πολίτη, για τον κάθε άνθρωπο που ζει και δραστηριοποιείται στο Δήμο μας, με σεβασμό στις ανάγκες και στα προβλήματά του χωρίς διαχωρισμούς και χωρίς αποκλεισμούς πιστεύει ότι είναι ανάγκη να επενδύσουμε στην  δύναμη και την δυναμική της τοπικής κοινωνίας.

Αλλωστε όπως αναφέρει, στις συζητήσεις της, η οικονομική κρίση των τελευταίων ετών απέδειξε ότι η κοινωνική συνοχή, η αλληλεγγύη, η συνεργασία, η κοινωνική προσφορά, οι καινοτόμες ιδέες μπορούν να κάνουν τη διαφορά στην καθημερινότητα των ανθρώπων.

“Μπορούμε να κάνουμε την ποιότητα ζωής αυτής της πόλης καλύτερη για τα παιδιά μας για εμάς, για τους γονείς μας. Μπορούμε να κάνουμε την πόλη του Τυρνάβου πιο λειτουργική, πιο σύγχρονη, πιο όμορφη με καλύτερες υποδομές, καλύτερες υπηρεσίες προς τους πολίτες. Στον πολιτισμό, στον αθλητισμό, στην καθαριότητα, στις κοινωνικές δομές, στις διοικητικές υπηρεσίες”, τονίζει με νόημα στους συνομιλητές της.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ

H Θεοδώρα (Ρίτα) Κυπαρίση, κόρη του Νίκου Κυπαρίση και της Μαρίας Κυπαρίση – Λουλέ γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Τύρναβο.  Είναι παντρεμένη με τον Μιχάλη Λίταινα και μητέρα ενός παιδιού. Σπούδασε Αγγλική Γλώσσα και Φιλολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές επαγγελματικής μετάφρασης στο Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια στο Πανεπιστήμιο Mons – Hainaut του Βελγίου.

Εργάστηκε ως μεταφράστρια αγγλικής και γαλλικής γλώσσας και ως καθηγήτρια Αγγλικών από το 1992 έως και το 2003. Από το 2004 έως και σήμερα είναι μόνιμη εκπαιδευτικός Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και για τα έτη 2015-2017 υπηρέτησε την εκπαίδευση από τη θέση της Διευθύντριας Σχολικής Μονάδας.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ