ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΗ ΤΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΧΑΛΚΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΥΚΑΜΠΟΥ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Κ. Αγοραστός: Παραδίδουμε σύγχρονες  αθλητικές εγκαταστάσεις στους νέους και στους αθλητές μας

Στους νέους και στους αθλητές παραδόθηκαν τα Κλειστά Γυμναστήρια των οικισμών της Χάλκης και του Πλατυκάμπου μετά τις εργασίες βελτίωσης που πραγματοποίησε η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας παρευρέθηκε στις τελετές παράδοσης των δυο Κλειστών Γυμναστηρίων

και συνομίλησε με μαθητές και νέους. Το έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού 150.000 ευρώ και αφορά τις εργασίες της κατασκευής σύγχρονου παρκέ και επισκευής της στέγης.

«Υλοποιήσαμε δυο σημαντικά αθλητικά έργα, εκσυγχρονίζοντας τα Κλειστά Γυμναστήρια σε Χάλκη και Πλατύκαμπο. Αλλάξαμε την εικόνα των δυο γηπέδων  σε συνεργασία με το Δήμο Κιλελέρ προκειμένου οι αθλητές και οι αθλητικοί σύλλογοι να χρησιμοποιούν ασφαλείς και σύγχρονες αθλητικές δομές. Με τα αθλητικά έργα, τις πολλαπλές διοργανώσεις και τα πρωταθλήματα, που διοργανώθηκαν υπό την αιγίδα της Περιφερείας Θεσσαλίας, δημιουργήσαμε ρεύμα αθλητικού τουρισμού στην Θεσσαλία. Η Περιφέρειά μας είναι η πρώτη αθλητική περιφέρεια στη χώρα και εκεί επιθυμούμε να παραμείνει.

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας προχώρησε στην παράδοση των δυο έργων μαζί με το Δήμαρχο Κιλελέρ Θανάση Νασιακόπουλο. Ο κ. Αγοραστός συνοδευόταν από τον Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού, Αθλητισμού, Νεολαίας και Δία Βίου Μάθησης Νίκο Λιούπα, τον Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Απόστολο Μπίλλη και το στέλεχος των Τεχνικών Υπηρεσιών Π.Ε. Λάρισας Στέλιο Δημότσιο. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ακόμη ο υποψήφιος Δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Μούσιος, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ