ΣΤΟΝ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟ Β. ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΙΛΕΛΕΡ Θ. ΝΑΣΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό  Διευθυντή Θεσσαλίας υποστράτηγος Βασίλη Καραπιπέρη επισκέφθηκε ο δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος.

Στη συνάντηση ο δήμαρχος μετέφερε αρχικά την ανησυχία των κατοίκων, κυρίως χωριών της ΔΕ Νίκαιας, ύστερα από τις κλοπές και τις καταστροφές που παρατηρήθηκαν τον τελευταίο καιρό  σε εγκαταστάσεις άρδευσης και εξοπλισμού αγροτικών επιχειρήσεων. Ο υποστράτηγος, ο οποίος έλκει την καταγωγή του από την ΤΚ Χαράς του Δήμου Κιλελέρ, τόνισε ότι η αστυνομία πράττει και θα συνεχίσει να πράττει, ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να προστατέψει τις περιουσίες των πολιτών τονίζοντας παράλληλα και τις δυσκολίες που  αναφύονται λόγω της μεγάλης αγροτικής έκτασης την οποία είναι υποχρεωμένη να επιβλέπει.

Στη συνέχεια ανταλλάχθηκαν απόψεις και θέσεις που σχετίζονται με την αστυνόμευση του Δήμου. Ο κ. Καραπιπέρης αφού άκουσε  από το δήμαρχο τα αιτήματα που αφορούν στην περαιτέρω βελτίωση της, ήδη εξαιρετικής, συνεργασίας του Δήμου και της Ελληνικής Αστυνομίας τον ενημέρωσε διεξοδικότατα για το έργο που επιτελείται και τα σχέδια της Ελληνικής Αστυνομίας για τη βελτίωση των υπηρεσιών προς τους πολίτες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ