ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΜΕ ΤΟ ΓΑΡΥΦΑΛΟ, ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ

Προάγγελο νίκης χαρακτήρισε τη σημερινή συγκέντρωση ο υποψήφιος δήμαρχος Τυρνάβου Στέλιος Χατζηκράχτης

Αισιόδοξος για το αποτέλεσμα των αυτοδιοικητικών εκλογών στο δήμο Τυρνάβου και για τη νίκη της Λαϊκής Συσπείρωσης που θα δημιουργήσει νέα δεδομένα για το λαό του δήμου εμφανίστηκε σήμερα ο επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος δήμαρχος Τυρνάβου Στέλιος Χατζηκράχτης μιλώντας σε μία ομολογουμένως μεγαλειώδη

συγκέντρωση προάγγελο νίκης όπως ανέφερε.

«Επιδίωξή μας είναι, να εκφραστεί πολιτικά η λαϊκή οργή και αγανάκτηση και να δυναμώσει η φωνή του εργαζομένου, του ανέργου, του αγρότη, του κτηνοτρόφου, του αυτοαπασχολούμενου, των γυναικών και της νεολαίας μέσα από την υπερψήφιση του συνδυασμού της Λαϊκής Συσπείρωσης σε Δήμο και Περιφέρεια και του ΚΚΕ στην Ευρωβουλή», σημείωσε ο κ. Χατζηκράχτης.

Στη συνέχεια επικεντρώθηκε στον νόμο του «Κλεισθένη» με τον οποίο όπως είπε  «καταρρέει οποιοδήποτε φιλολαϊκό προσωπείο διαθέτει ο θεσμός της Τοπικής Διοίκησης» και άσκησε κριτική “στη Δημοτική Αρχή του ΣΥΡΙΖΑ για την παράδοση δημοτικής περιουσίας και υποδομών σε επιχειρηματικούς ομίλους”.

Ο υποψήφιος δήμαρχος αναφέρθηκε στον τρόπο που λειτουργεί και ασκεί πολιτική η παράταξη λέγοντας:

Όλοι εμείς που συμμετέχουμε στον συνδυασμό της Λαϊκής Συσπείρωσης καθώς και ένα μεγάλο μέρος συμπολιτών μας που τον στηρίζει, στεκόμαστε απέναντι στις δυσκολίες και στα καθημερινά προβλήματα με ήθος και αξιοπρέπεια, διεκδικώντας λύσεις στα μεγάλα προβλήματα.

Δεν έχουμε δεσμεύσεις σε κανέναν, δεν παλεύουμε για θέσεις και καρέκλες, που θα τις χρησιμοποιήσουμε την επόμενη μέρα για ιδιοτελείς σκοπούς, αλλά θα τις χρησιμοποιήσουμε ως εργαλείο στα χέρια του λαού.

  • Θα αναδεικνύουμε τα προβλήματα και θα αγωνιζόμαστε μαζί με τον συμπολίτη για καλύτερη ποιότητα ζωής, για αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου, για τον πολιτισμό και τον αθλητισμό.
  • Θα στεκόμαστε απέναντι στη λογική της ανταποδοτικότητας και της εμπορευματοποίησης των δημοτικών υπηρεσιών. Κατά της παροχής υπηρεσιών στη λογική «κόστους – όφελους».
  • Δεν θα γίνουμε μεσάζοντες της κάθε αντιλαϊκής εξουσίας, αλλά θα είμαστε μαζί με το λαό, κατά των κυβερνητικών επιλογών που τον έχουν εξαθλιώσει.
  • Θα διεκδικούμε φιλολαϊκά μέτρα που θα πηγαίνουν τη ζωή μπροστά και θα κινητοποιούμαστε για επανασυνδέσεις ρεύματος λαϊκών νοικοκυριών και ενάντια σε πλειστηριασμούς περιουσιών.
  • Δεν θα είμαστε τα «καλά παιδιά» που υπηρετούν τα συμφέροντα των λίγων. Θα είμαστε σε «άλλο μήκος κύματος» στην «άλλη όχθη» και δεν θα διστάσουμε να απειθαρχήσουμε εν γνώσει των συνεπειών.
  • Στη νεολαία, τους 17άρηδες που φέτος ψηφίζουν για πρώτη φορά τους λέμε χωρίς καμία αναστολή, η πρώτη τους ψήφος να είναι αγωνιστική, να ενισχύει το δρόμο της ανυπακοής και της αντίστασης, γιατί τους έχουν ετοιμάσει ένα μέλλον που είναι μικρό σε σύγκριση με τα όνειρά τους, που είναι πολύ μεγάλα. Αξίζει λοιπόν και η νεολαία σήμερα να κάνει το βήμα, να τολμήσει, να συμπορευτεί με τη Λαϊκή Συσπείρωση.

Παρουσίαση – κάλεσμα

Κλείνοντας καταχειροκροτούμενος και σε κλίμα αισιοδοξίας την ομιλία του και αφού παρουσίασε τους υποψηφίους του συνδυασμού απηύθυνε κάλεσμα σε όλους λέγοντας

“Θα πορευτούμε μαζί με όλους τους συμπατριώτες μας που νοιάζονται για ένα καλύτερο δήμο.

Μέχρι την Κυριακή των εκλογών θα εντείνουμε την προσπάθειά μας για να φθάσει το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης σε κάθε σπίτι.

Θα δώσουμε τη μάχη για να πάρουμε έστω και μια ψήφο παραπάνω.

Για να πάρουμε ένα δυνατό προβάδισμα από την πρώτη Κυριακή και να εκλεγούν περισσότεροι σύμβουλοι από την Λαϊκή Συσπείρωση.

Σας καλούμε να μην λυγίσετε σε εκβιασμούς και πιέσεις.

Να κλείσετε τις πόρτες σε όλους τους υποψήφιους που με ρουσφέτια για διορισμούς σε θέσεις που δεν υπάρχουν, θέλουν να αρπάξουν την ψήφο σας.

Να υποστηρίξετε δυναμικά το ψηφοδέλτιο με το γαρύφαλλο, το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης”.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ