ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΠΡΕΖΑΣ

Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη για να συζητήσουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα ράγκμπι της ΑΕΛ και ο ερασιτεχνικός αθλητισμός γενικότερα, είχε ο αθλητής της ομάδας και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Ανδρέας Μπρέζας και ο προπονητής του συλλόγου Π. Κατσουλάρης.

Εκείνο που αναδείχθηκε στην ουσιαστική συζήτηση που πραγματοποιήθηκε είναι το γεγονός ότι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ράγκμπι ως άθλημα είναι προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα περισσότερα αθλήματα.

Οι κ.κ. Αγοραστός και Μπρέζας συμφώνησαν ότι στόχος και της νέας περιφερειακής αρχής θα είναι όλα τα αθλήματα και κυρίως όλοι οι αθλητές να έχουν τις ανάλογες ευκαιρίες, υποδομές και αντιμετώπιση.

«Δυστυχώς μέσα στην κρίση και στο γενικό μαρασμό ο αθλητισμός ήταν ένας από τους μεγάλους χαμένους. Πρέπει να κάνουμε στροφή και να στηρίξουμε τον αθλητισμό για το ευρύτερο καλό της κοινωνίας μας», σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Μπρέζας επισημαίνοντας ότι μέσα από τις αθλητικές δράσεις δημιουργούνται προοπτικές ανάπτυξης του εσωτερικού τουρισμού και με κατάλληλες προϋποθέσεις, υποδομές και ισχυρές ομάδες γιατί όχι να μη γίνει η Θεσσαλία προορισμός φιλάθλων από χώρες του εξωτερικού μέσω των ομάδων που θα έρχονται να παίξουν με ομάδες της περιοχής.

Ανθρωπος του αθλητισμού ο νεαρός Τυρναβίτης υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος σίγουρα μπορεί να προσφέρει στο συγκεκριμένο τομέα, αφού τόσο η προσωπική του ενασχόληση και η αγάπη όσο και ολόκληρης της οικογένειας του με τον αθλητισμό είναι γνωστή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ