ΠΑΝΩ ΑΠΟ 23 ΕΚ. € ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΙΛΕΛΕΡ – ΚΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ…

Ο δήμαρχος και επικεφαλής του “Νέου Κιλελέρ” Θ. Νασιακόπουλος μίλησε σε Δίλοφο και Ζάππειο

«Στην πρώτη θητεία μας ως δημοτική αρχή προχωρήσαμε, ολοκληρώσαμε ή δρομολογήσαμε έργα υποδομής συνολικού προϋπολογισμού 23 εκατομμυρίων ευρώ. Αυτά είναι μόνο η αρχή…

Στη δεύτερη θητεία μας, από καλύτερη θέση στην αφετηρία, με νοικυρεμένα οικονομικά, χωρίς χρέη, με ώριμα έργα και πλήρεις μελέτες που έχουμε ετοιμάσει, δεσμευόμαστε για ακόμη περισσότερα έργα και πρωτοβουλίες σε κάθε γειτονιά του δήμου Κιλελέρ»

Αυτό τόνισε καταχειροκροτούμενος ο δήμαρχος Κιλελέρ και εκ νέου υποψήφιος κ. Θανάσης Νασιακόπουλος μιλώντας σε πραγματικά πολύ μεγάλες συγκεντρώσεις απόψε στο Δίλοφο και στο Ζάππειο. Ειδικότερα στο Ζάππειο επισήμανε:

«Το Ζάππειο σήμερα μίλησε. Αυτή η συγκέντρωση, που δεν έχει προηγούμενο στα χρονικά του τόπου μας, είναι απόδειξη της ευρύτατης κοινωνικής πλειοψηφίας που δυναμώνει καθημερινά τον ενωτικό συνδυασμό μας «Νέο Κιλελέρ» και φυσικά προάγγελος της αυτοδύναμης νίκης του ενωτικού συνδυασμού μας «Νέο Κιλελέρ» στις εκλογές της 26ης Μαΐου αλλά και της αυτοδύναμης πορείας του δήμου μας στη νέα θητεία».

Εμφανώς συγκινημένος από τη θερμή υποδοχή που του επιφύλαξαν οι κάτοικοι ευχαριστώντας τον για την επίλυση του οξύτατου προβλήματος ύδρευσης που τους ταλαιπωρούσε για πολλά χρόνια, ο κ. Αθ. Νασιακόπουλος υπογράμμισε ότι «οι εικόνες με τις υδροφόρες ήταν ντροπιαστικές, δεν ταίριαζαν σε δήμο προηγμένης χώρας και φυσικά δεν γινόταν ανεκτές από τη δική μας δημοτική αρχή.

Εξασφαλίσαμε – είπε με έμφαση – επαρκές και ποιοτικό νερό για όλους καθώς εμείς δεν εκλεχθήκαμε για να συμβιβαστούμε με τη μιζέρια και την αδράνεια. Ψηφιστήκαμε για να κάνουμε δημιουργικές ανατροπές και να βελτιώσουμε την καθημερινότητα κάθε δημότη.

Εμείς δεν εκλεγήκαμε για να σηκώσουμε τα χέρια μπροστά στα προβλήματα. Ψηφιστήκαμε για να σηκώσουμε τα μανίκια και να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα, όσο δύσκολη, σύνθετη και επίπονη κι αν ήταν η επίλυσή τους», σημείωσε.

Επενδύσεις 1,9 εκατ. ευρώ σε αγροτική οδοποιία – δημοτικά κτίρια

Αναλύοντας το έργο της δημοτικής αρχής κατά την πρώτη θητεία της, ο κ. Αθ. Νασιακόπουλος έδωσε έμφαση στην αγροτική οδοποιία τονίζοντας ότι επενδύθηκε ποσό άνω των 900 χιλιάδων ευρώ καθώς, όπως εξήγησε, «το δίκτυο της αγροτικής οδοποιίας ήταν εγκαταλελειμμένο για μεγάλο χρονικό διάστημα. Στη νέα θητεία, με το νέο εξοπλισμό του δήμου μας και αξιοποιώντας πόρους από ευρωπαϊκά προγράμματα, προγραμματίζουμε ακόμη περισσότερες και συχνότερες παρεμβάσεις στην αγροτική οδοποιία», δεσμεύτηκε.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στις επενδύσεις συνολικού ύψους άνω του 1 εκατομμυρίου ευρώ που έγιναν σε 180 δημοτικά κτίρια. Στο Ζάππειο ειδικότερα έγιναν έργα στο σχολείο-νηπιαγωγείο, το κτίριο της δημοτικής κοινότητας και το ΚΑΠΗ, το ιατρείο και τα αποδυτήρια του γηπέδου.

Παράλληλα, έργα έγιναν στους δρόμους (ασφαλτοστρώσεις), τα αντιπλημμυρικά χαντάκια και τους αγωγούς ομβρίων, το κοιμητήριο, την πλατεία, τις στάσεις λεωφορείων, τις υποδομές καθαριότητες, τις πινακίδες σήμανσης και το πράσινο. Επίσης, τοποθετήθηκαν νέα φώτα τύπου LED καθώς και δίκτυο δωρεάν wifi στους δημοτικούς χώρους και κτίρια.

Ασθενοφόρο στο Ζάππειο

«Από τις πλέον ουσιαστικές παρεμβάσεις είναι η δημιουργία σε συνεργασία με την 5η ΥΠΕ Σταθμού του ΕΚΑΒ στο Ζάππειο, που αναβαθμίζει συνολικά την περιοχή και ενδυναμώνει το αίσθημα ασφάλειας των κατοίκων», επισήμανε ο δήμαρχος Κιλελέρ προαναγγέλλοντας νέα έργα και πρωτοβουλίες στη νέα θητεία με αιχμή το νερό της άρδευσης και την περαιτέρω βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ