ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΙΑΦΑΡΙΚΑΣ: ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ

Στο πλευρό του Αστ. Ροντούλη, για άλλη μια φορά, θα σταθεί ο γνωστός επιχειρηματίας κ. Ιωάννης Σιαφαρίκας και θα αποτελέσει ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά που έχει στα χέρια του ο επικεφαλής της Δράσης Πολιτών.

Από τους πρωτεργάτες της ίδρυσης της Δράσης πολιτών, ο κ. Σιαφαρίκας μας επισημαίνει το λόγο για τον οποίο συμπορεύεται και πάλι με τον κ. Ροντούλη:

“Εάν ανατρέξει κανείς στο παρελθόν και παρακολουθήσει την, πολυετή, πολιτική μου πορεία στην τοπική αυτοδιοίκηση, θα διαπιστώσει πως ήμουν πάντα δίπλα σε ανθρώπους ικανούς, ανθρώπους με όραμα, με όρεξη για αυτό που έκαναν και στο τέλος έκαναν πάντα πράξη τις δεσμεύσεις τους. Όσον αφορά το Δήμο Τυρνάβου και τους υποψήφιους Δημάρχους, κινούμουν πάντα μακριά από κομματικές δεσμεύσεις και στεκόμουν δίπλα σε ανθρώπους που νοιαζόταν για τον Τύρναβο, ανεξαρτήτως του κομματικού χώρου στον οποίο ανήκαν. Το έκανα αυτό παρόλο που, όπως είναι γνωστό, ανήκω κομματικά στην κεντροδεξιά και τη Νέα Δημοκρατία και κανένας τυχάρπαστος δεν μπορεί να πει το αντίθετο.

Από την άλλη όμως, πιστέψτε με, κανένα κόμμα και κανένας επικεφαλής του δε θα νοιαστεί για το Δήμο μας. Κανένας δεν θα ενδιαφερθεί για το πως περνούν την καθημερινότητά τους οι κάτοικοι του Τυρνάβου. Για όλους εμάς τους Τυρναβίτες, αλλά και για τους κατοίκους των περιχώρων, μόνο η κεφαλή του Δήμου θα νοιαστεί, θα εργαστεί, θα παλέψει.

Γι’ αυτό λοιπόν και σε αυτές τις εκλογές, έχω επιλέξει να είμαι δίπλα στον καλύτερο, τον ικανότερο, δίπλα στον άνθρωπο που μόνο αυτός ξέρει και έχει τον τρόπο να κάνει την καθημερινότητά μας πιο αξιοπρεπή. Στον άνθρωπο που, όπως έχει αποδείξει πολλές φορές, θα χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι και θα διεκδικήσει τα καλύτερα για τους αγρότες, τους κτηνοτρόφους, τους επιχειρηματίες και όλους τους πολίτες του Δήμου μας.

Κι αυτός, δεν είναι άλλος από τον επικεφαλής της Δράσης Πολιτών κ. Αστέριο Ροντούλη!”

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ