ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ: ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΔΕΞΙΑ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ

Πολιτικά μηνύματα με πολλούς αποδέκτες έστειλε από τη Λάρισα η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φ. Γεννηματά, στο πλαίσιο ομιλίας της το βράδυ του Σαββάτου στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας, απ’ όπου άσκησε δριμεία κριτική σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ εκφράζοντας παράλληλα την πεποίθηση

πως «το ΚΙΝΑΛ θα είναι η έκπληξη των εκλογών».

«Όχι άλλο δεξιά το τιμόνι της χώρας», ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Γεννηματά, κατηγορώντας τα δύο κόμματα για πόλωση και διχασμό, κάτι που αποτελεί «βούτυρο στο ψωμί της ακροδεξιάς».

Κατηγορώντας την κυβέρνηση για υποχώρηση στα εθνικά θέματα, ευτελισμό του Κοινοβουλίου και διχασμό του ελληνικού λαού στο θέμα των Σκοπίων η κ. Γεννηματά στάθηκε στην κρισιμότητα των εκλογών, τονίζοντας ωστόσο πως «δεν είναι η ΝΔ η λύση στο πρόβλημα της χώρας» και προσθέτοντας πως «ο κ. Μητσοτάκης παραμένει πιστός στο στρεβλό κρατισμό και τις πελατειακές σχέσεις, χωρίς ποτέ να κάνει αυτοκριτική για την περίοδο της κρίσης».

«Το ΚΙΝΑΛ με αυτόνομο ρόλο και προοδευτικές λύσεις θα αποτελέσει την έκπληξη των εκλογών, καθώς έχει να παρουσιάσει ολοκληρωμένη πρόταση για την ανάπτυξη και την κοινωνική δικαιοσύνη», υπογράμμισε η κ. Γεννηματά, αναπτύσσοντας το «Σχέδιο Ελλάδα» και κάνοντας ειδική αναφορά σε δεσμεύσεις που αφορούν στους αγρότες.

«Δεν είναι Αριστερά η υποταγή στη λιτότητα, η ελεημοσύνη των επιδομάτων και η αλαζονεία της εξουσίας. Η Αριστερά νοιάζεται για τους πολλούς και όχι για τους Πολάκηδες», κατέληξε η κ. Γεννηματά, ζητώντας από τους εκλογείς να δώσουν στο ΚΙΝΑΛ τη δύναμη και να στείλουν μήνυμα αλλαγής σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ειρήνη Παπουτσή

ΦΩTO: larisanew.gr

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ