ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΘΗΤΕΙΑ

Σε μεγάλη συγκέντρωση στην Καρίτσα μίλησε ο Αντ. Γκουντάρας – Επισκέψεις σε Καστρί, Αμυγδαλή, Μεταξοχώρι, Ανατολή, Μεγαλόβρυσο

Από την Καρίτσα ξεκίνησε τις επαφές του με τους πολίτες του δήμου Αγιάς ο δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος Αντώνης Γκουντάρας, ενόψει των δημοτικών εκλογών της 26ης Μαΐου. Ο κ. Γκουντάρας έγινε δεκτός στην Καρίτσα από ένα μεγάλο και ενθουσιώδες ακροατήριο, στο οποίο παρουσίασε τους στόχους της νέας θητείας.

¨Όπως τόνισε ο κ, Γκουντάρας ο δήμος Αγιάς έχοντας ρυθμίσει τα οικονομικά του, προχωρά στην επόμενη τετραετία στην υλοποίηση ενός σχεδίου που περιλαμβάνει τη στήριξη τη πρωτογενούς τομέα, αλλά και του τουριστικού προϊόντων των παραλιακών περιοχών και των ορεινών όγκων, ώστε να δημιουργηθούν νέες προϋποθέσεις για την ανάπτυξη της περιοχής, μέσω της προσέλκυσης επενδύσεων, αλλά και της τυποποίησης των αγροτικών προϊόντων. «Έχουμε κάνει ένα δήμο φιλικό προς τις επενδύσεις, με ευκαιρίες για όλους, είτε δραστηριοποιούνται στον πρωτογενή τομέα, είτε στο δευτερογενή, στην μεταποίηση ή τον τουρισμό» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γκουντάρας.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ο Δήμαρχος Αγιάς δεν παρέλειψε επίσης να αναφερθεί στη στάση της αντιπολίτευσης του Δημοτικού Συμβουλίου κατά τη διάρκεια της τελευταίας συνεδρίασης, όταν οι δημοτικοί σύμβουλοι αποχώρησαν από τη συζήτηση για τα παραχωρητήρια των καστανοπερίβολων της περιοχής. «Στο πιο κρίσιμο θέμα, που απασχολεί ένα μεγάλο μέρος των παραγωγών της Καρίτσας αλλά και άλλων χωριών του Δήμου μας, επέλεξαν τη φυγή προβάλλοντας αστείες δικαιολογίες» είπε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος, ενώ αναφέρθηκε επίσης και στο σχεδιασμό της δημοτικής αρχής για την αντιμετώπιση της «σφήκας της καστανιάς» που απειλεί την καστανοκαλλιέργεια της περιοχής.

Ο κ. Γκουντάρας συνέχισε την περιοδεία του στις τοπικές κοινότητες Καστρίου, Αμυγδαλής, Μεταξοχωρίου, Ανατολής και Μεγαλοβρύσου όπου μίλησε σε συγκεντρώσεις των κατοίκων.

Και το ταξίδι συνεχίζεται………

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Το πρόγραμμα της περιοδείας του υποψήφιου Δημάρχου και των  υποψήφιων δημοτικών του συμβούλων για την ερχόμενη εβδομάδα έχει ως εξής:

Τρίτη 14/5 Πλατεία Σκήτης 8:30μμ

Τετάρτη 15/5  Σωτηρίτσα 8:30μμ καφενείο Βλάχου

Πέμπτη 16/5  Γερακάρι 7:30μμ, Πρινιά 8μμ, Ανάβρα 8:30μμ

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Παρασκευή 17/5 Έλαφος 8μμ

Σάββατο 18/5 Παλαιόπυργος 8μμ, Ομόλιο 9μμ

Κυριακή 19/5 Σκλήθρο 12μ, Αετόλοφος 8:30μμ

Δευτέρα 20/5 Νερόμυλοι 8μμ , Ποταμιά  9μμ

Τρίτη 21/5  Μαρμαρίνη 8μμ, Δήμητρα 9μμ

Τετάρτη 22/5 πλατεία Στομίου 8:30μμ

Πέμπτη 23/5 πλατεία Μελιβοίας 8:30μμ

Παρασκευή 24/5 πλατεία Αγιάς 8:30μμ

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ