ΜΗΝΥΜΑ ΝΙΚΗΣ ΤΟΥ Γ. ΚΟΚΟΥΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Την αισιοδοξία του ότι οι δημότες του δήμου Τυρνάβου με την ψήφο τους θα δώσουν μεγάλη νίκη στη νέα Δημοτική Κίνηση και θα ακυρώσουν έτσι όλες τις δυσλειτουργίες που φέρνει στην αυτοδιοίκηση ο Κλεισθένης, εξέφρασε σήμερα από τον Αμπελώνα, στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού ο επικεφαλής

και υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Κόκουρας.

Ο κ. Κόκουρας μιλώντας σε μία ογκώδη συγκέντρωση αφού έκανε μία αναδρομή στην απόφαση λίγων ατόμων πριν από ένα χρόνο να δημιουργήσουν μία νέα δημοτική κίνηση με στόχο την αλλαγή και την ανάπτυξη στο δήμο Τυρνάβου, σημείωσε ότι σήμερα λίγους μήνες μετά αυτή η πρωτοβουλία πήρε σάρκα και οστά και πλέον διεκδικεί με τη βεβαιότητα ότι θα είναι ο νικητής των εκλογές να κάνει πράξη τις αλλαγές που οραματίζεται.

Στη συνέχεια επισημαίνοντας ότι είναι η πρώτη φορά που μιλάει στον Αμπελώνα, επιχείρησε με μία από καρδιάς ομιλία να συστηθεί παρουσιάζοντας όσο πιο σύντομα μπορούσε το βιογραφικό του.

Αμέσως μετά αναφέρθηκε σε κάποιους από τους στόχους του συνδυασμού σημείωσε ότι προτεραιότητα είναι η στήριξη και βελτίωση των δομών εκπαίδευσης (βρεφονηπιακοί, παιδικοί σταθμοί, σχολεία). Αλλη προτεραιότητα είναι η βελτίωση των αθλητικών υποδομών και η στήριξη των ερασιτεχνικών σωματείων, ώστε η νεολαία να βρει διέξοδο στον αθλητισμό και να αναπτύξει κοινωνικές σχέσεις.

Βασικός στόχος της Νέας Δημοτικής Κίνησης μόλις αναλάβει την ευθύνη του δήμου είναι, σύμφωνα με τον κ. Κόκουρα, η πολύπλευρη στήριξη του αγροτικού τομέα (γεωργία, κτηνοτροφία, μελισσοκομία), προστασία του περιβάλλοντος και η αντιμετώπιση θεμάτων της καθημερινότητας.

Ειδικά για την καθημερινότητα ο υποψήφιος δήμαρχος τόνισε ότι θα πρέπει και οι δημότες να είναι αρωγοί στις προσπάθειες της δημοτικής αρχής και να φροντίζουν για ένα καθαρό φυσικό και αστικό περιβάλλον.

Τέλος ο υποψήφιος δήμαρχος καταχειροκροτούμενος, πριν παρουσιάσει τους υποψήφιους του συνδυασμού, κάλεσε τους δημότες να στηρίξουν τη Νέα Δημοτική Κίνηση και να δώσουν καθαρή εντολή.

Στη σημερινή τελετή ήταν παρόντες ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής Νίκος Κατσαρός, η πρώην δήμαρχος Αν Ψύρρα, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Λάρισας της ΝΔ Χρ.Καπετάνος, υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι και εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων της περιοχής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ