ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΩΝ ΧΩΡΙΩΝ, ΒΕΛΤΙΩΣΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

Το έργο μας αναγνωρίζεται από τους συνδημότες μας, υποστήριξε ο Θανάσης Νασιακόπουλος σε ομιλίες του στο Σοφό, Καλό Νερό και Μύρα

«Στις εκλογές του 2014 είχαμε δεσμευτεί ότι δεν ερχόμαστε να γίνουμε διαχειριστές αλλά ερχόμαστε να αλλάξουμε όσα ταλαιπωρούν τους δημότες και να βελτιώσουμε την καθημερινότητά τους. Γιατί αυτό έχουν ανάγκη οι πολίτες και το επιτάσσει η εποχή μας: Λύσεις αντί για προβλήματα, διεξόδους αντί για αδιέξοδα, έργα αντί για λόγια…»

Αυτό διακήρυξε καταχειροκροτούμενος ο Δήμαρχος Κιλελέρ, και εκ νέου υποψήφιος κ. Θανάσης Νασιακόπουλος μιλώντας σε μεγάλες συγκεντρώσεις στο Σοφό το Καλό Νερό και τα Μύρα.

«Ο νοικοκυρεμένος δήμος είναι το εφαλτήριο στο οποίο πρόκειται να στηριχθεί το έργο της νέας τετραετίας.

Ένας δήμος που δεν μπορεί να βάλει σε τάξη τα οικονομικά του, δεν μπορεί να είναι αποτελεσματικός και χρήσιμος στις δημότισσες και τις δημότες. Σήμερα, στην εκπνοή της πρώτης θητείας μας, ο Δήμος Κιλελέρ δεν έχει ληξιπρόθεσμες οφειλές, έχει μειώσει τα δάνειά του στο μισό, είναι απολύτως συνεπής στις υποχρεώσεις του!

Είμαστε πλέον σε καλύτερη θέση στην αφετηρία. Και τα επόμενα τέσσερα χρόνια μπορούμε να πετύχουμε πολλά περισσότερα», διαβεβαίωσε ο κ. Αθ. Νασιακόπουλος,

Ο δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος εστίασε στις ομιλίες του στη στήριξη των αγροτών και των κτηνοτρόφων και στον τομέα της άρδευσης, τις οποίες αξιολόγησε ως κεντρικές προτεραιότητες στη νέα θητεία της δημοτικής αρχής.

«Κεντρικές προτεραιότητες στη νέα θητεία είναι η άρδευση αλλά και γενικότερα η ουσιαστική στήριξη αγροτών και κτηνοτρόφων με κάθε τρόπο: μέσω της αξιοποίησης της βιομάζας (άχυρα και κτηνοτροφικά – τυροκομικά απόβλητα), της περαιτέρω βελτίωσης της αγροτικής οδοποιίας, της στήριξης συλλογικών σχημάτων (συνεταιρισμών – ομάδων παραγωγών) και της προβολής των προϊόντων του τόπου μας.

Οι άνθρωποι του μόχθου και της παραγωγής είναι το θεμέλιο της τοπικής κοινωνίας, είναι η βάση της τοπικής οικονομίας, είναι αυτοί που κυρίως μπορούν να φέρουν επιπλέον εισόδημα στον τόπο μας. Γι’ αυτό στη νέα θητεία μας σχεδιάζουμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα πρωτοβουλιών, έργων και δράσεων για να τους στηρίξουμε έμπρακτα».

Κλείνοντας τις ομιλίες του ανέφερε ότι: «Από κάθε πόλη και χωριό του Δήμου μας έρχονται πολίτες και δυναμώνουν την παράταξή μας. Πολίτες που μας ψήφισαν το 2014 αλλά και πολίτες που έκαναν τότε άλλη επιλογή αλλά στην πορεία διαπίστωσαν ότι είμαστε εμείς η μοναδική στον δήμο μας αξιόπιστη δύναμη δημιουργίας και προκοπής.

Αυτή η μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία που δυναμώνει καθημερινά την παράταξή μας είναι βέβαιο ότι θα εκφραστεί στην κάλπη ώστε και στη νέα θητεία ο Δήμος μας να πορευτεί με σιγουριά και ασφάλεια, με συγκεκριμένο οραματικό και συνάμα ρεαλιστικό πρόγραμμα, με καθαρές σχέσεις και απόλυτη διαφάνεια όπως και στην προηγούμενη θητεία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ