ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ

ΓΡΑΦΕΙ Ο Βσίλης Μάικος υποψήφιος τοπικός σύμβουλος Τυρνάβου με τη Νέα Δημοτική Κίνηση του Γιάννη Κόκουρα

Tα τελευταία χρόνια μαζί με μια ομάδα νέων αλλά και έμπειρων ανθρώπων κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια να δημιουργήσουμε στο Δήμο Τυρνάβου μία νέα αυτοδιοικητική παράταξη με αρχές και αξίες.

Με ήθος,με ανανεωτική πνοή,με καταξιωμένους και δημιουργικούς ανθρώπους με αγάπη για τον τόπο. Σήμερα αισθανόμαστε δικαιωμένοι και χαρούμενοι. Δημιουργήσαμε στο Δήμο Τυρνάβου μια ισχυρή αυτοδιοικητική παράταξη-τη Νέα Δημοτική Κίνηση η οποία ζητά τη στήριξη των συνδημοτών μας με πλήρεις και ολοκληρωμένους συνδυασμούς άξιων ανθρώπων σε κάθε πόλη και χωριό, σε δήμο, δημοτικά διαμερίσματα και τοπικά συμβούλια. Με επικεφαλής ένα νέο άνθρωπο, όχι επαγγελματία της πολιτικής, γνώστη των προβλημάτων των αγροτών κ των κτηνοτρόφων, με ήθος, με σχέδιο και όραμα για τον τόπο. Τον Γιάννη Κόκουρα.

Σε αυτή την προσπάθεια ως εκλεγμένος σύμβουλος στη δημοτική κοινότητα Τυρνάβου, ως αναπληρωτής τομεάρχης τοπικής αυτοδιοίκησης της ΝΟΔΕ Λάρισας,ως εκλεγμένο μέλος της ΔΗΜΤΟ Τυρνάβου, ως καθηγητής, ως οικογενειάρχης , ως δημότης δε θα μπορούσα να μη συνεχίσω να συμμετέχω ως υποψήφιος τοπικός σύμβουλος στην πόλη του Τυρνάβου . Με τη βοήθεια και τη στήριξη των συμπολιτών μας μπορούμε να αλλάξουμε επιτέλους την εικόνα της πόλης, μιας πόλης ξεχασμένης, με ένα κέντρο με εικόνα περασμένων δεκαετιών, με κυκλοφοριακά προβλήματα, με χαμηλή  εμπορική κίνηση, με ελλειμματικές πολιτιστικές δράσεις, με λειψές υποδομές, με αυξανόμενη εγκληματικότητα, με τεράστια προβλήματα στον πρωτογενή παραγωγικό τομέα. Γι΄ αυτή την πόλη όπου ζούμε,για την πόλη που αγαπάμε οφείλουμε όλοι να κάνουμε κάτι. Για μας και για τα παιδιά μας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ