ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΘΕΒ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗ ΛΕΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΘΕΒ) και ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ) διοργανώνουν την Τρίτη 14 Μαΐου και ώρα 16:30, ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Αλλαγές και εξελίξεις στην λειτουργία των επιχειρήσεων», στα γραφεία του ΣΘΕΒ (Λεωφ. Καραμανλή και Βιομηχανίας, Λάρισα).

Στην έναρξη της εκδήλωσης θα τοποθετηθούν ο Πρόεδρος του ΣΘΕΒ, κ. Αχιλλέας Νταβέλης και ο Αντιπρόεδρος του ΣΕΒ, κ. Σπύρος Θεοδωρόπουλος και στη συνέχεια θα παρουσιαστούν αναλυτικά οι εξελίξεις που αφορούν τις επιχειρήσεις στα εργασιακά ζητήματα, στα επενδυτικά κίνητρα και τη χρηματοδότηση και σε μία σειρά ζητημάτων ρυθμιστικού περιεχομένου, οι αλλαγές στο εταιρικό δίκαιο και στη βιομηχανική χωροθέτηση και αδειοδότηση.

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με την παρουσίαση ειδικών θεμάτων και τοπικών προβλημάτων στην οποία θα αναφερθούν οι Αντιπρόεδροι, του ΣΘΕΒ κ. Ιωάννης Τσερέπας και του ΣΕΒ κ. Κωνσταντίνος Μπίτσιος.

Για δηλώσεις συμμετοχής στην εκδήλωση οι ενδιαφερόμενοι θα απευθύνονται στον ΣΘΕΒ τηλ. 2410555507 και στο e-mail: sthev@sthev.gr.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ