ΣΤΟ ΚΥΝΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΚΟΥΓΚΟΥΛΗΣ

Όταν επισκέπτεσαι ένα χώρο όπως το κυνοκομείο Λάρισας και συναντάς αγαπητούς συνάδελφους όπως η Βάγια Σπηλιώτου και η Γεωργία Γκούνη, γνωρίζεις ότι θα έχεις ένα γόνιμο και κυρίως ευχάριστο διάλογο. Έτσι και έγινε για το γνωστό κτηνίατρο και υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο με την παράταξη “Λάρισα Μπροστά”

Δημήτρη Γκουγκουλή,  ο οποίος συνόδευε την υποψηφία δήμαρχο κ. Ρ. Καραλαριώτου στην επίσκεψή της στο χώρο.

Φυσικά δεν ήταν η πρώτη φορά που ο κ. Γκουγκουλής επισκέπτεται το κυνοκομείο, αλλά η συγκεκριμένη επίσκεψη του έδωσε τη δυνατότητα να ανακαλύψει και την άλλη πλευρά του χώρου, αυτή της διοίκησης και της οργάνωσης.

“Έχοντας απέναντι μου αγαπητούς συνάδελφους και φίλους η συζήτηση δεν ήταν απλώς εποικοδομητική αλλά και η ουσιαστική. Χωρίς αφορισμούς, υπονοούμενα και αερολογίες αποκτήσαμε την πλήρη εικόνα λειτουργίας και τις πιθανές προοπτικές ανάπτυξης. Πολλά τα προβλήματα κυρίως στη στελέχωση του ανθρώπινου δυναμικού, στην επάρκεια των εγκαταστάσεων και στις γραφειοκρατικές διαδικασίες, που περιορίζουν τις δυνατότητες του κυνοκομείου μόνο στον τομέα των στειρώσεων και της φιλοξενίας και όχι στο τομέα της θεραπείας και νοσηλείας.

Η αλήθεια είναι ότι στο κυνοκομείο γίνονται πολλά από λίγους, με μεράκι και διάθεση, η μεγαλύτερη αλήθεια είναι ότι υπάρχουν οι προοπτικές για περισσότερα και καλύτερα.

Τώρα ήρθαμε, είδαμε και ακούσαμε αύριο είναι σειρά μας να κάνουμε!”, σημείωσε ο κ. Γκουγκουλής ο οποίος αντί υστερόγραφου σημείωσε:

“Δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά να επισκέπτεσαι ένα χώρο οπού βρίσκει αγαπητούς συνάδελφους όπως τη Βάγια Σπηλιώτου, συναδέλφους που είχες τη χαρά και τη τιμή να εκπαιδεύσεις όπως τη Γεωργία Γκούνη, μια πρώην φοιτήτρια τη Σοφία από την εποχή των διδασκαλιών στο τμήμα Ζωικής Παραγωγής και μια παλιάς συμμαθήτρια την Παναγιώτα από το γυμνάσιο…τι άλλο να ζητήσεις για να περάσεις καλά! Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία!”

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ