Η ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ… ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΑΜΝΗΣΙΑ

Ανακοίνωση – απάντηση της Δράση Πολιτών στην ανακοίνωση της Συν Πολιτείας

Είναι φυσιολογικό. Όταν υποπίπτεις , λόγω του άκρατου κομματισμού που σε δέρνει , σε γκάφα , προσπαθείς να ξεχάσεις τι έκανες και τι ΑΠΟΦΑΣΗ πήρες για τα αποθεματικά του Δήμου, εντός του Δημοτικού Συμβουλίου , με την δημοτική σου ομάδα, έτσι ώστε να ξεπεράσεις  την ουρανομήκη κατακραυγή που ξεσηκώθηκε εναντίον σου.

Όλοι , όμως , οι Δημοτικοί Σύμβουλοι θυμούνται την επιχειρηματολογία που χρησιμοποιήθηκε από συγκεκριμένους δημοτικούς Συμβούλους της πάλαι ποτέ πλειοψηφίας για τη μεταφορά των αποθεματικών του Δήμου.

Δεν θέλουμε να αναφερθούμε σε ονόματα που θερμά υποστήριζαν τη μεταφορά των αποθεματικών και που τελικά υπερψήφισαν τη μεταφορά των αποθεματικών .Αρκούμαστε να ζητήσουμε μόνο να δημοσιοποιηθούν τα πρακτικά της Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου,  στο οποίο ελήφθη η ΑΠΟΦΑΣΗ  περί των αποθεματικών , για να αντιληφθεί ο κάθε πολίτης ποιος ψεύδεται και ποιος κάνει προπαγάνδα φτηνή , για να αποκρύψει τις γκάφες του.

Καλούμε,  μάλιστα , και τις άλλες Παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου να τοποθετηθούν για την ΑΠΟΦΑΣΗ περί των αποθεματικών που οι γνωστοί κύριοι θέλουν να αποκρύψουν.

Τα ψέματα στον Τύρναβο τελειώνουν.Όλα θα ειπωθούν και θα ακουστούν ενώπιον των Τυρναβιτών.Και αυτοί που πάσχουν από αμνησία καλά θα κάνουν να επανεύρουν τη μνήμη τους , γιατί σύντομα θα τους χρειαστεί στα έδρανα της αντιπολίτευσης, όπου και θα πρέπει να λογοδοτούν για τις παλαιότερες επιλογές και ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ τους .

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ