ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ

Απαντώντας σε ερωτήσεις πολιτών για το σύστημα ελεγχόμενης στάθμευσης στο κέντρο της Ελασσόνας ο υποψήφιος δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Γάτσας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Όπως έχω επισημάνει στο δημοτικό συμβούλιο ήδη από το 2016, το σύστημα ελεγχόμενης στάθμευσης στο κέντρο της Ελασσόνας είναι απολύτως παράνομο και αυθαίρετο. Η εφαρμογή του βασίζεται σε μία κανονιστική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία δεν προβλέπει ούτε τη χρήση της ωρολόγιας κάρτας, ούτε το χρόνο της στάθμευσης, πόσο μάλλον που ποτέ δεν κοινοποιήθηκε στο Τμήμα Τροχαίας Ελασσόνας, τη μοναδική αρμόδια υπηρεσία για τον έλεγχο της στάθμευσης στο Δήμο Ελασσόνας, μετά την κατάργηση της δημοτικής αστυνομίας. Κατά συνέπεια, όλες οι κλήσεις που βεβαιώνουν οι υπάλληλοι του Δήμου είναι παράνομες και πρέπει να ακυρωθούν.

Επειδή δεν αποδέχομαι επ’ ουδενί τη λειτουργία ενός παράνομου συστήματος ελέγχου της στάθμευσης από αναρμόδιους υπαλλήλους, έχω ζητήσει κατ’ επανάληψη από το Δήμο να εφαρμοστεί ο νόμος και να ακυρωθούν οι κλήσεις που έχουν δοθεί σε ιδιοκτήτες οχημάτων.

Δεσμεύομαι προσωπικά ότι από την πρώτη μέρα της θητείας μου ως νέου δημάρχου το σύστημα ελεγχόμενης στάθμευσης θα καταργηθεί, οι κλήσεις θα ακυρωθούν και τα ποσά που έχουν εισπραχθεί θα επιστραφούν ως αχρεωστήτως καταβληθέντα”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ